Samsungun gecmis guncelleme politikalarina bakarsak note 4 arayuzunun tadimlik kisimlari gelir,aynisini beklememek lazim benceBugün youtube samsung mobile note 4 videosunu izlerken note 3 le karşılaştırmıştır hızlı sarj diye birşey note 4 teki cihaz kapalı şarj animasyonu note 3 tede vardı acaba L ile bizede bir kısım note 4 arayüzü gelir mi?![]()
Yukarıdada belirttim ((bir kısmı))Samsungun gecmis guncelleme politikalarina bakarsak note 4 arayuzunun tadimlik kisimlari gelir,aynisini beklememek lazim bence
Aynen oyle,bir kisim,cunku samsung bircok amerikan markasindan daha acimasiz kapitalist bir firma,her politikasi yeni cihaz sattirmak uzere,s3 e yaptiklari bunun kaniti zatenYukarıdada belirttim ((bir kısmı))
Bunu yapmasa nasıl satacak o da merak konusu. Arayüzü verip yavaşlatmasındansa , eski arayüzde kaymak gibi kullanmayı tercih ederim.Aynen oyle,bir kisim,cunku samsung bircok amerikan markasindan daha acimasiz kapitalist bir firma,her politikasi yeni cihaz sattirmak uzere,s3 e yaptiklari bunun kaniti zaten
Developer göster elini öpcemdediğim gibi rom akar![]()
dr.ketan bi adam gibi s5 rom yapamıyor vn rom desen paneli berbat etmişGüncelleme bittikten sonra rom işlerinin hızlanması belkide samsungun s3 driverlarını yayınlamasıdır.yumurta dayandı mı yapıyolar.tabi ben hiç room root işine girmedim.sıkıntım hep cihazın donanımı olmuştur yani hava atma amaçlı kullanmadım.note 3 işimi gerçekten görüyo.s3 telefonum varken 4.4 gelmedi ve o süreçten sonra o kadar çok rom yapıldı ki ben bile şaşırdım.Bunlara istinaden bu kadarını söyleyebiliyorum.Açık kaynak kodu olduktan sonra bi şekilde portlanır vs.
O zamana kadar Tizene geçmiş oluruz heraldenote 3 için bunu yapmazlar diye düşünecek olursak samsung ramı bahane edemez.etse bile geliştiricilere note 3 sürücülerini vermesi belki sorumsuzluklarını affettirme adına bi çaba olarak görüleceğinden ben,rom yapılır diye düşünüyorum
Samsung genel müdür yard;S6=tizen dedin merak ettim nerede okudun? Yani herhangi bir haber var mi?s6 = tizensonra bye google.bi de yeni bi teknoloji geliştiriyomuş samsung.avuçlarında sensöre dayalı mesaj yazabilme
![]()