Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Alliance rom yükledim vn den sonraki bana göre en güzel rom dowload booster mevcut :good:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Selam millet! Bi antutu benchmark yapayım dedim ve sonuç :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
One M8 44bin alıyor snapdragon 801 ile ben exynosta 42bin alıyorum :cool

BU M8

BUDA EXYNOS uzun zaman önce çıksada skorlar yakın :cool

xmustx

xmustx

Üye
bu sürüm uyumlu değil yazıyo.link verin bende antutu ediyim notumu

abandonware

abandonware

Üye
One M8 44bin alıyor snapdragon 801 ile ben exynosta 42bin alıyorum :cool

BU M8

BUDA EXYNOS uzun zaman önce çıksada skorlar yakın :cool

Benim ekran alıntımi paylaşmışsin ama yinede note 3 m8'i geçemiyor olduğunu kabul etmişsin aferim :bleh: snapdrogon 801 her zaman için note 3 deki exynosdan daha iyidir :cool: sonuçta farklı teknolojiler, farklı çıkış yılları var daha yeni olan genel olarak daha iyidir zaten : hmmm ama yinede m8 note 3 ü geçmiş :sirit:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Benim ekran alıntımi paylaşmışsin ama yinede note 3 m8'i geçemiyor olduğunu kabul etmişsin aferim :bleh: snapdrogon 801 her zaman için note 3 deki exynosdan daha iyidir :cool: sonuçta farklı teknolojiler, farklı çıkış yılları var daha yeni olan genel olarak daha iyidir zaten : hmmm ama yinede m8 note 3 ü geçmiş :sirit:
Zaten ben daha iyi diye bir kelime kullanmadım snapdragon 801 olmasına rağmen bu kadar az farj şaşırtıcı. :oke: bunu demek istedim sen rekabete çevirdin :)

Türe

Türe

Üye
Benchmarkları takan var mıydı hala :hmmm

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
bessa27

bessa27

Üye
Hakiye..

yaren_70

Üye
Arkadaşlar sabah not 3 ü kiese bağladığımda yeni güncelleme geldi sizede geldimi? Telim not3 9005 geçen gün rus romu yükledim. Güncellemeden sonra çocuk modu geldi. Bildirim panelinede indirme güçlendirmesi geldi. Vs.

bessa27

bessa27

Üye
( nerde la millet.? ) :D

iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
Beyler hayırlı olsun :) note 3 e ve s5 e bu ay icinde 4.4.4 guncellemesi gelicekmis.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
xmustx

xmustx

Üye
note 3 sorun çıkarmıyoki foruma gireyim.güncelleme iyi olur umarım.mesela lıght sensörün hızlanması lazım.

• Beğen
Tepkiler: iphonedoocu ve B.A.R.O.N
Türe

Türe

Üye
Multitask özelliklerini istiyorum. Umarım gelir.

• Beğen
Tepkiler: iphonedoocu
iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
Sanirim fazla bi yenilik gelmicekmis. Guvenlik aciklarini kapatmak icin bi guncellemeymis. Insallah sadece oyle olmaz :)

iphonedoocu

iphonedoocu

Üye

Üst Alt