Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bende uçak modunda whats app ı açtığımda kişilerin isi yerine no su gözüküyordu :)

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Bende uçak modunda whats app ı açtığımda kişilerin isi yerine no su gözüküyordu :)
Bendede oluyor ara sıra. Sebebi ise uçak modundayken sim kartına kayıtlı kişileri okumuyor cihaz. Uçak modunu kapatinca yine eskisi gibi gözüküyor numaralar :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Download mod buga girdi :D :D hahahhaa

• Beğen
Tepkiler: EmekHırsızı
RowneSM

RowneSM

Üye
Şu lanet olası knoxu kapama yöntemi yok mu? Bildirim panelinde durması çok sinir bozucu [emoji29]

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Şu lanet olası knoxu kapama yöntemi yok mu? Bildirim panelinde durması çok sinir bozucu [emoji29]
Var dost
CF. Root odin ile at custom recovery yükle odin ile yani phliz yada twrp olur .
Sonra Super su. V2.zip recovery ile flah at . Cihazı aç soru soracak knox devre dışı kalsın mi evet de :)

d0rLioN_26

d0rLioN_26

Üye

Root atmaya gerek yok kardeşim;
Ayarlara gir uygulama yöneticisine gir hepsinden knoxu bul üstüne tıkla önbelleği temizle de kendiliğinden gider??? Fakat her kapatıp açtığında telefonu bunu yapman gerekir... ;)

SAYGILAR...

RowneSM

RowneSM

Üye
Root atmaya gerek yok kardeşim;
Ayarlara gir uygulama yöneticisine gir hepsinden knoxu bul üstüne tıkla önbelleği temizle de kendiliğinden gider??? Fakat her kapatıp açtığında telefonu bunu yapman gerekir... ;)

SAYGILAR...

Teşekkür ederim :) Bir şey soracağım daha öncesinden de açmıştım bunu fakat bir şey yaptım ama ne yaptığımı hatırlamıyorum bir daha açılmadı knox yani tekrar aktif etmem için knoxa tıklayıp kurmam gerekiyordu tekrar bu hale getiremezmiyiz ? :)

d0rLioN_26

d0rLioN_26

Üye
Teşekkür ederim :) Bir şey soracağım daha öncesinden de açmıştım bunu fakat bir şey yaptım ama ne yaptığımı hatırlamıyorum bir daha açılmadı knox yani tekrar aktif etmem için knoxa tıklayıp kurmam gerekiyordu tekrar bu hale getiremezmiyiz ? :)

Kardeşim KNOX la hiç işim olmadı olmazda fakat bir kez kurdum amacı nedir diye :) kendisi bana hitap etmediği için de kullanmıyorum... :) tekrar cihazını orj hale getirip hiç ellemiceksin en mantıklısı bu :) başka çözümü varsa da bilmiyorum açıkcası...

SAYGILAR...

RowneSM

RowneSM

Üye
Knox ayarlarına girip en alttan hakkındaya girdiğimizde kaldır seçeneği mevcut bunu kaldırdığımızda knox warranty void flag ini 0x0 dan 0x1 geçirebilir diye düşünüyorum en mantıklısı benim gibi açıpta mağdur olan arkadaşlar bildirim panelinde gözükmemesi için Knox'a girin > knox ayarları > hızlı mod değişimindeki tiki kaldırarak bildirim panelindeki knox girişi kısayolu gider.

--------------------------------------------------------

Samsung kendi sitesinde yaptığı yaptığı yazılı açıklamada knox ile ilgili bilgi vermiş.

Sanırım benim dediğim hakkında kısmına girerek kaldırdığımızda sayaç artar kısmı yanlış bir düşünceymiş. Sayaç artacak olsa samsung bunu göstermezdi. Denenmesi lazım varmı gönüllü biri :anlas:

Son düzenleme:
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Knoxa girip knox ayarları uygulamasından hızlı erişim tikini kaldırKnox çok yararlı gizli tutmak istediğin herşeyi atabilirsin iyiki var.

• Beğen
Tepkiler: RowneSM
RowneSM

RowneSM

Üye
Knoxa girip knox ayarları uygulamasından hızlı erişim tikini kaldırKnox çok yararlı gizli tutmak istediğin herşeyi atabilirsin iyiki var.
Nasıl yani ? Gizli tutmak istediğim şeyi nasıl atacağım ben öyle birşey bulamadım da

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Nasıl yani ? Gizli tutmak istediğim şeyi nasıl atacağım ben öyle birşey bulamadım da
Galeride basılı tutup en aşağıda knoxa taşı var ona tıkla herhangi bir pdf dosyası vb içinde geçerli.

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
O resime ve ya dosyaya ulaşmak istediğimde knox'a girerek mi ulaşacağım?
Evet sen o attığın dosyayı knox şifreni girip bakmadığın sürece hiçkimse hiçbir yöntemle bakamaz.
;)

• Beğen

Üst Alt