Arkadaşlar.. Hani çok hasta olursun da,"Bilinen en sağlam doktor hangisidir.."diye bir araştırmaya girer,bulduktan sonra da daha iyi ilgilensin diye de samimiyetini kazanmaya çalışırsın ya.. Neyse,tedavi biter,aradan zaman geçer,o kişi ile artık işin bitmiştir. Hatta bir selam bile vermeden geçtiğin olur belki de.. İşte bunun adına denir "NANKÖRLÜK".. Şimdi burda hemen herkesin dönüp dolaşıp, tek bir noktada buluştuğu bir kişi var.. İşte bu zat-ı muhterem "d0rLioN_26"adlı kardeşimdir.. O herkese yardım etti,sorun bildiren bizlere.. Ve ezbere değil,kulaktan dolma bilgilerle değil,tam reçete ile destek oldu,olmaya da devam ediyor dostlarım.. Ancak gördüm ki, "yok şu niye öyle,madem böyleyse yap ta görelim" vb gibi iddialaşmalar oluyor. Yav mübarekler kaç gündür basit bir ROOT lamayı açıklayamadınız..

Uzun lafın kısası ; d0rLioN_26, bu işlerde MASTER CHİEF konumunda ve saygı duyulması gereken,ender kişilerden biridir.. Teknik desteği ve hoş sohbetiyle problemimi çözdüğü için, huzurlarınızda kendisine ÇOK TEŞEKKÜR EDİYOR,başarılarının devamını tüm içtenliğimle diliyorum.. Herkese iyi forumlar...( Çok sağol kardeşim.. İyi ki varsın )