Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
@d0rLioN_26 : recovery, kernel veya official yazılımı değiştirmeye gerek kalmadan root atma yolu var mıdır bildiğin? yoksa da twrp mi önerirsin cwm mi reco için? 3 gündür uğraşıyorum artık "başlarım orjinal yazılımına" kıvamına geldim
Root ve rom için n900 firmwarelerini kullan bende paylaştığım root recoverysi hiçbir imei sıkıntısı çıkarmadan rootladı.

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
@d0rLioN_26 kanıtlamadın hala?

d0rLioN_26

d0rLioN_26

Üye
@d0rLioN_26 kanıtlamadın hala?

Ben sana ekle göstereyim dedim sen gerek yok dedin :) video eklememe gerek yok inanmiosan eklersin kanıtlarım... Ayrıca burdan cogu arkadasa yardımcı oldum onlar biliyorlarlar kanıtlayacak birşey yok senin için rahat olsun... Yorumlardan belli değil mi ;) Kıskandın mı yoksa... Ayrıca müsait oldugumda s4 sayac sıfırlamayıda göstericem bi arkadaşa beni bekliyor...

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
O zaman bilmeden anlatan ben olmuyormuşum :oke: arkadaş önce imeisini halletmeliymiş demk ki anlasilmasina sevindim ;)

d0rLioN_26

d0rLioN_26

Üye
O zaman bilmeden anlatan ben olmuyormuşum :oke: arkadaş önce imeisini halletmeliymiş demk ki anlasilmasina sevindim ;)

Yorum yapmıyorum :) Uyumak istiyorum sayenizde bildirimlerden uyuyamadım ;) kapatamıyorumda önemli bildirimler olduğu için... Umarım anlatmışımdır...

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
dorlion hocam pm attim bakarmisin :)

Türe

Türe

Üye
N900XXUENG1 ana sürümlü cihazıma root atmak istiyorum. Malum knox güncellemelerinden sonra cwm kurulmuyor. Yapabilen , yardımcı olacak birisi var mı ?

d0rLioN_26

d0rLioN_26

Üye
N900XXUENG1 ana sürümlü cihazıma root atmak istiyorum. Malum knox güncellemelerinden sonra cwm kurulmuyor. Yapabilen , yardımcı olacak birisi var mı ?

Kardeşim öyle birşey yok ;) knox sadece güncellendi herhangi bir sorun çıkartmıyor rom larda... Odin ile custom rom yükle rootlayıp kullan... ;)

• Beğen
Tepkiler: EmekHırsızı
Türe

Türe

Üye
Kardeşim öyle birşey yok ;) knox sadece güncellendi herhangi bir sorun çıkartmıyor rom larda... Odin ile custom rom yükle rootlayıp kullan... ;)
Odin ile daha önce custom rom kurmadım hep cwm üzerinden kurdum. Nasıl yaparım bir konu linki verebilir misiniz ? Ya da anlatabilir misiniz ?@teknolojibaronu 'nun açtığı konudaki twrp flaşlama yöntemini denedim. Sonuç olumsuz ne rootlandı ne de twrp geldi.

d0rLioN_26

d0rLioN_26

Üye
Odin ile daha önce custom rom kurmadım hep cwm üzerinden kurdum. Nasıl yaparım bir konu linki verebilir misiniz ? Ya da anlatabilir misiniz ?@teknolojibaronu 'nun açtığı konudaki twrp flaşlama yöntemini denedim. Sonuç olumsuz ne rootlandı ne de twrp geldi.

;)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
:hmmm bi bakayım son sürüm hangisiymiş geri bildirim için :tşk:

Türe

Türe

Üye
Yardımları için @d0rLioN_26 ' a teşekkür ederim. Sonunda hallettik. :)

• Beğen
Tepkiler: d0rLioN_26
bessa27

bessa27

Üye
Arkadaşlar.. Hani çok hasta olursun da,"Bilinen en sağlam doktor hangisidir.."diye bir araştırmaya girer,bulduktan sonra da daha iyi ilgilensin diye de samimiyetini kazanmaya çalışırsın ya.. Neyse,tedavi biter,aradan zaman geçer,o kişi ile artık işin bitmiştir. Hatta bir selam bile vermeden geçtiğin olur belki de.. İşte bunun adına denir "NANKÖRLÜK".. Şimdi burda hemen herkesin dönüp dolaşıp, tek bir noktada buluştuğu bir kişi var.. İşte bu zat-ı muhterem "d0rLioN_26"adlı kardeşimdir.. O herkese yardım etti,sorun bildiren bizlere.. Ve ezbere değil,kulaktan dolma bilgilerle değil,tam reçete ile destek oldu,olmaya da devam ediyor dostlarım.. Ancak gördüm ki, "yok şu niye öyle,madem böyleyse yap ta görelim" vb gibi iddialaşmalar oluyor. Yav mübarekler kaç gündür basit bir ROOT lamayı açıklayamadınız.. :D Uzun lafın kısası ; d0rLioN_26, bu işlerde MASTER CHİEF konumunda ve saygı duyulması gereken,ender kişilerden biridir.. Teknik desteği ve hoş sohbetiyle problemimi çözdüğü için, huzurlarınızda kendisine ÇOK TEŞEKKÜR EDİYOR,başarılarının devamını tüm içtenliğimle diliyorum.. Herkese iyi forumlar...( Çok sağol kardeşim.. İyi ki varsın )

• Beğen
Tepkiler: yumurjack, Türe, sahanemir ve 1 kişi daha

Üst Alt