Bendede oluyor ara sıra. Sebebi ise uçak modundayken sim kartına kayıtlı kişileri okumuyor cihaz. Uçak modunu kapatinca yine eskisi gibi gözüküyor numaralarBende uçak modunda whats app ı açtığımda kişilerin isi yerine no su gözüküyordu![]()

Evet biliyorum.Bendede oluyor ara sıra. Sebebi ise uçak modundayken sim kartına kayıtlı kişileri okumuyor cihaz. Uçak modunu kapatinca yine eskisi gibi gözüküyor numaralar![]()
Var dostŞu lanet olası knoxu kapama yöntemi yok mu? Bildirim panelinde durması çok sinir bozucu [emoji29]

Şu lanet olası knoxu kapama yöntemi yok mu? Bildirim panelinde durması çok sinir bozucu [emoji29]
Root atmaya gerek yok kardeşim;
Ayarlara gir uygulama yöneticisine gir hepsinden knoxu bul üstüne tıkla önbelleği temizle de kendiliğinden gider??? Fakat her kapatıp açtığında telefonu bunu yapman gerekir...
SAYGILAR...
Bir şey soracağım daha öncesinden de açmıştım bunu fakat bir şey yaptım ama ne yaptığımı hatırlamıyorum bir daha açılmadı knox yani tekrar aktif etmem için knoxa tıklayıp kurmam gerekiyordu tekrar bu hale getiremezmiyiz ? 
Teşekkür ederimBir şey soracağım daha öncesinden de açmıştım bunu fakat bir şey yaptım ama ne yaptığımı hatırlamıyorum bir daha açılmadı knox yani tekrar aktif etmem için knoxa tıklayıp kurmam gerekiyordu tekrar bu hale getiremezmiyiz ?
![]()
kendisi bana hitap etmediği için de kullanmıyorum...
tekrar cihazını orj hale getirip hiç ellemiceksin en mantıklısı bu
başka çözümü varsa da bilmiyorum açıkcası...
Knoxa girip knox ayarları uygulamasından hızlı erişim tikini kaldırKnox çok yararlı gizli tutmak istediğin herşeyi atabilirsin iyiki var.Şu lanet olası knoxu kapama yöntemi yok mu? Bildirim panelinde durması çok sinir bozucu [emoji29]
Nasıl yani ? Gizli tutmak istediğim şeyi nasıl atacağım ben öyle birşey bulamadım daKnoxa girip knox ayarları uygulamasından hızlı erişim tikini kaldırKnox çok yararlı gizli tutmak istediğin herşeyi atabilirsin iyiki var.
Galeride basılı tutup en aşağıda knoxa taşı var ona tıkla herhangi bir pdf dosyası vb içinde geçerli.Nasıl yani ? Gizli tutmak istediğim şeyi nasıl atacağım ben öyle birşey bulamadım da
O resime ve ya dosyaya ulaşmak istediğimde knox'a girerek mi ulaşacağım?Galeride basılı tutup en aşağıda knoxa taşı var ona tıkla herhangi bir pdf dosyası vb içinde geçerli.
Evet sen o attığın dosyayı knox şifreni girip bakmadığın sürece hiçkimse hiçbir yöntemle bakamaz.O resime ve ya dosyaya ulaşmak istediğimde knox'a girerek mi ulaşacağım?
Bak bunu duydum knox'a ısınmaya başladım şimdiEvet sen o attığın dosyayı knox şifreni girip bakmadığın sürece hiçkimse hiçbir yöntemle bakamaz.
![]()

Her zaman severim knox u voidi 1 olanlar çatlasınBak bunu duydum knox'a ısınmaya başladım şimdi![]()

Haha [emoji1] şimdi çok rahat arşiv yapabiliriz [emoji48] [emoji48]Her zaman severim knox u voidi 1 olanlar çatlasın![]()
Haha [emoji1] şimdi çok rahat arşiv yapabiliriz [emoji48] [emoji48]

3 5 iş belgesi malum gizli kalmalıHaha [emoji1] şimdi çok rahat arşiv yapabiliriz [emoji48] [emoji48]

Harbiden bazen mesajlar vs gizlemek gerekiyor, ama tabii iş belgeleri3 5 iş belgesi malum gizli kalmalı![]()