Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
hocam şu 186 mb lık update i kurdum, telefon zaten iyiydi, dile geldi resmen. ama sorunum bu update sonrası chainfire autoroot yarıda kesildi, telefona eski yazılımı kurduk imei uçtu, eski yazılımı rootlayıp imei yi tekrar girdik vs vs. şimdi de autoroot tarzı kernel sürümünü değiştirmeden root atma yolları arıyorum ama bulamadım hala. şu an kiesten tekrar güncelledim o 186 mb lık update e, root yine gitti haliyle. twrp ile uğraşmadan chainfire tarzı bi root yolu varsa eğer, yardım istediğim asıl kısım burası olacak(nedir nerededir nasıl yaparım?). tekrar teşekkür ederim ilginizden dolayı.
TowelRoot, Framaroot, Mobegenie root bunları dene ama çalışacagini zannetmiyorum knox yine engeller

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
hocam şu 186 mb lık update i kurdum, telefon zaten iyiydi, dile geldi resmen. ama sorunum bu update sonrası chainfire autoroot yarıda kesildi, telefona eski yazılımı kurduk imei uçtu, eski yazılımı rootlayıp imei yi tekrar girdik vs vs. şimdi de autoroot tarzı kernel sürümünü değiştirmeden root atma yolları arıyorum ama bulamadım hala. şu an kiesten tekrar güncelledim o 186 mb lık update e, root yine gitti haliyle. twrp ile uğraşmadan chainfire tarzı bi root yolu varsa eğer, yardım istediğim asıl kısım burası olacak(nedir nerededir nasıl yaparım?). tekrar teşekkür ederim ilginizden dolayı.
186 mb lık güncelleme roota etki etmedi yine cf auto root ile rootlayabilirsin ben şuan rom bile attım 186mb lık güncellemede yapıldı.

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye

Buyur SM-n900 ve n9000q için

bessa27

bessa27

Üye

Buyur SM-n900 ve n9000q için
Eywallah birader.. Yalnız bu en güncel olan demi dostum. Bu işlem yüzünden iki kere imei uçurdum,aman diyim.. :confused:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Eywallah birader.. Yalnız bu en güncel olan demi dostum. Bu işlem yüzünden iki kere imei uçurdum,aman diyim.. :confused:
Başka bi root dosyası vereceğim. Biraz beklemek lazım.

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye

İMEİ neden gidiyor ? en sağlam root yöntemi budur baronunkini dene ama istersen bizdeki en sağlam root cf auro root

bessa27

bessa27

Üye
İMEİ neden gidiyor ? en sağlam root yöntemi budur baronunkini dene ama istersen bizdeki en sağlam root cf auro root
Odin de işlemi başlatıyorum,yarıda kalıyor.. Yeniden orj rom yüklemek zorunda kalıyorum,imei gidiyor.

bessa27

bessa27

Üye
İlgi alaka için tşk ederim efenim. :cool:

bessa27

bessa27

Üye
Beğendiğim bi düşünce tarzı.. Ve akabinde resim..:D

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
:rica: efenim :sirit:

• Beğen
Tepkiler: bessa27
yumurjack

yumurjack

Üye
hocam verdiğiniz linkteki cf auto root dosyasını da denedim, son 186 mb lık güncellemeden sonra, yine yarıda kaldı yine imei uçtu, şu anda tekrar uğraşmak zorundayım, bir dahaki sefere yalan yanlış bilgiler vermeyiniz...

d0rLioN_26

d0rLioN_26

Üye
hocam verdiğiniz linkteki cf auto root dosyasını da denedim, son 186 mb lık güncellemeden sonra, yine yarıda kaldı yine imei uçtu, şu anda tekrar uğraşmak zorundayım, bir dahaki sefere yalan yanlış bilgiler vermeyiniz...

:D

yumurjack

yumurjack

Üye
@d0rLioN_26 : recovery, kernel veya official yazılımı değiştirmeye gerek kalmadan root atma yolu var mıdır bildiğin? yoksa da twrp mi önerirsin cwm mi reco için? 3 gündür uğraşıyorum artık "başlarım orjinal yazılımına" kıvamına geldim

• Beğen
Tepkiler: d0rLioN_26

Üst Alt