d0rLioN_26
Üye
Yok.. Henüz verdiğin linkteki odin ve twrp dosyalarını indirdim..
Yapamazsan özel mesaj at online olarak yardımcı olayim
Yok.. Henüz verdiğin linkteki odin ve twrp dosyalarını indirdim..
root işe yaradı mı?Kardeşlerim.. Her ikinize de sonsuz tşk ler.. ( onlar kendilerini biliyo.. )![]()
Daha denemedim Baron baba yaw.. İşyerindeyim şu an..root işe yaradı mı?

Bende rom atacağım hazır sayaç sıfırlamamız varken tadını çıkaralımDaha denemedim Baron baba yaw.. İşyerindeyim şu an..![]()

Yaa onu diycem.. Ben imei uçurma olayını,bu sayaç sıfırlama haltının yüzünden yaşadım.. Ondan sonra cihaz hopa şinanay.. Sen nasıl yapıyon hangi pro ile.? :confused:Bende rom atacağım hazır sayaç sıfırlamamız varken tadını çıkaralım![]()
Twrp ile efs yedegi alabilirsin.Yaa onu diycem.. Ben imei uçurma olayını,bu sayaç sıfırlama haltının yüzünden yaşadım.. Ondan sonra cihaz hopa şinanay.. Sen nasıl yapıyon hangi pro ile.? :confused:
twrp yi yükle orda BACKUP yazıyor ona tıkla sadece efs de tik olsun ona tıkla sonrasında iPhone kilidi açma şeyi gibi olan şeyi sağa kaydır bu kadarYaa onu diycem.. Ben imei uçurma olayını,bu sayaç sıfırlama haltının yüzünden yaşadım.. Ondan sonra cihaz hopa şinanay.. Sen nasıl yapıyon hangi pro ile.? :confused:

Root felan gerekmiyo demi dostum..twrp yi yükle orda BACKUP yazıyor ona tıkla sadece efs de tik olsun ona tıkla sonrasında iPhone kilidi açma şeyi gibi olan şeyi sağa kaydır bu kadar![]()
hayır. twrp sayacı arttırırRoot felan gerekmiyo demi dostum..
backupta microsd ye gidiyordu sanırım.Yaa onu diycem.. Ben imei uçurma olayını,bu sayaç sıfırlama haltının yüzünden yaşadım.. Ondan sonra cihaz hopa şinanay.. Sen nasıl yapıyon hangi pro ile.? :confused:
Yok maalesef.. Olsa nolacakki dostum..İMEİ yok mu hiç elinde?
Yok maalesef.. Olsa nolacakki dostum..
Lütfen.. Öyle anlaşıldıysa özür diliyorum kardeşim afedersin. Müsaitsen ben müsaitim.. Özel den görüşebiliriz,çünkü cihazı root lamaya cesaret edemiyorum..Olsada olmasada sorun değil yardım edecektimde bi dövmediğin kaldı nerdeyse k.bakma...![]()
Lütfen.. Öyle anlaşıldıysa özür diliyorum kardeşim afedersin. Müsaitsen ben müsaitim.. Özel den görüşebiliriz,çünkü cihazı root lamaya cesaret edemiyorum..
hayır. twrp sayacı arttırırbackupta microsd ye gidiyordu sanırım.
x-note yüklesene bize olsa düşünmem yüklerim veya c-rom harika ikisidebenim cihaza uygun dil bende n9005 var