Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

bessa27

bessa27

Üye
Kardeşlerim.. Her ikinize de sonsuz tşk ler.. ( onlar kendilerini biliyo.. ) :)

bessa27

bessa27

Üye
Bende rom atacağım hazır sayaç sıfırlamamız varken tadını çıkaralım :pro:
Yaa onu diycem.. Ben imei uçurma olayını,bu sayaç sıfırlama haltının yüzünden yaşadım.. Ondan sonra cihaz hopa şinanay.. Sen nasıl yapıyon hangi pro ile.? :confused:

The Shadow

The Shadow

Üye
Yaa onu diycem.. Ben imei uçurma olayını,bu sayaç sıfırlama haltının yüzünden yaşadım.. Ondan sonra cihaz hopa şinanay.. Sen nasıl yapıyon hangi pro ile.? :confused:
Twrp ile efs yedegi alabilirsin.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
twrp yi yükle orda BACKUP yazıyor ona tıkla sadece efs de tik olsun ona tıkla sonrasında iPhone kilidi açma şeyi gibi olan şeyi sağa kaydır bu kadar :)

d0rLioN_26

d0rLioN_26

Üye

İMEİ yok mu hiç elinde?

bessa27

bessa27

Üye
Olsada olmasada sorun değil yardım edecektimde bi dövmediğin kaldı nerdeyse k.bakma... ;)
Lütfen.. Öyle anlaşıldıysa özür diliyorum kardeşim afedersin. Müsaitsen ben müsaitim.. Özel den görüşebiliriz,çünkü cihazı root lamaya cesaret edemiyorum..

d0rLioN_26

d0rLioN_26

Üye
Lütfen.. Öyle anlaşıldıysa özür diliyorum kardeşim afedersin. Müsaitsen ben müsaitim.. Özel den görüşebiliriz,çünkü cihazı root lamaya cesaret edemiyorum..

Teknolojibaronu ile işim bitsin görüşelim ;)

bessa27

bessa27

Üye
O da değerli bir arkadaşım.. Ok kardeşim tşk ederim :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Rami ilk kez bu kadar düşük gördüm :D Burc Rom

xmustx

xmustx

Üye
130 yada 150 mb için burc romu kurmama gerek yok

Üst Alt