Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Evet yaptım ama tw klavyeyi ben daha çok beğendim.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Klavyeye alışmak lazım tabi tw deki gibi öneri kelimeler yok.

kiko60

kiko60

Üye
Note 3 şarj sorunu ne yapmalıyım şarj ömrünü uzaması için ?

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Note 3 şarj sorunu ne yapmalıyım şarj ömrünü uzaması için ?

note 3 ün şarjı çok iyi
wipe data yap sonra orjinal rus romu kur
sonra bidaha wipedata reset yap harika oluyor

kiko60

kiko60

Üye
note 3 ün şarjı çok iyi
wipe data yap sonra orjinal rus romu kur
sonra bidaha wipedata reset yap harika oluyor
rus romu kurmada garantiden falan çıkma durumu oluyor mu ? Ve nasıl yapılır bu işlem ?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
rus romu kurmada garantiden falan çıkma durumu oluyor mu ? Ve nasıl yapılır bu işlem ?
Hango stock rom olursa olsun garantiden çıkmazsın yeterki rom veya root yapma garantin gitmez.

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Peki Nasıl Yapılır bu işlem ?
1-)Odin programını aç
2-)Ap yazan yere tıkla
3-)indirdiğin dosyayı seç (biraz bekletir)
4-)Telefonu SES KISMA + GÜÇ + MENÜ TUŞ basılı tut bir uyarı gelecek SES ARTIRMAYA bas.Telefonu PC ye bağla
5-)Odin programında START a bas ve PASS yazısının gelmesini bekle.
Bu kadar... :)

kiko60

kiko60

Üye
1-)Odin programını aç
2-)Ap yazan yere tıkla
3-)indirdiğin dosyayı seç (biraz bekletir)
4-)Telefonu SES KISMA + GÜÇ + MENÜ TUŞ basılı tut bir uyarı gelecek SES ARTIRMAYA bas.Telefonu PC ye bağla
5-)Odin programında START a bas ve PASS yazısının gelmesini bekle.
Bu kadar... :)
Eyvallah hocam rus romu nerden indirebilirim ve n900q Modeli benim telefon buna rom yüklenirmi
Nette araştır bulursun olmadı forumdaki arkadaşlar teamwier ile sana yardımcı olurlar büyük ihtimal.
bende pc yok sana yapamıyom
Tamamdir saol hocam

deadhmachine

deadhmachine

Üye
Note 3 almayı dusunuyorum ama exynos islemci kafamı karistiriyor sizce nasıl ???

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note 3 almayı dusunuyorum ama exynos islemci kafamı karistiriyor sizce nasıl ???
Şu son S5 özelliklerinj exynos a getirmeme olayından sonra biraz kızdırdı fakat performans olarak cok iyi exynos a da 185 mb lık güncellemenin gelmesini bekliyorum.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Eyvallah hocam rus romu nerden indirebilirim ve n900q Modeli benim telefon buna rom yüklenirmi
Tamamdir saol hocam
Sammobile dan firmware kısmına gel orda arama yeri var N900 yaz russia diye yazar zaten indir gereken işlemleri biliyorsun ;) Rom var ama çoğu dandik rom stockla karışacak kadar iyi olduklarını düşünmüyorum.

deadhmachine

deadhmachine

Üye
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Peki o guncellemenin içeriği nedir
Knox 2.0
Download
Booster. 4G LTE bağlantısını ve uygun olan bir
Wi-Fi bağlantısını birleştiren servis, yüksek
boyutlu dosyaların kısa sürede indirilmesinin
önünü açıyor.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bunlar

deadhmachine

deadhmachine

Üye
Turkiyedeki modelini onerirmisiniz peki

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Turkiyedeki modelini onerirmisiniz peki
Ben şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. Eğer kalemi fazla kullanmam derseniz başka modeller bakmanız iyi olur.Fakat büyük ekrsn olsun derseniz alın.Büyük ekran olmasına rağmen güneşte çok rahat gözüküyor (Süper amoled). Bütçeniz 2000 tl aşağısındaysa Note 3 alınabilir fakat daha yukarı çıkarım derseniz NOTE 4 eylül ekim gibi tanıtılır. O zamanda note 3 ün fiyati oynayabilir.

deadhmachine

deadhmachine

Üye
Ben şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. Eğer kalemi fazla kullanmam derseniz başka modeller bakmanız iyi olur.Fakat büyük ekrsn olsun derseniz alın.Büyük ekran olmasına rağmen güneşte çok rahat gözüküyor (Süper amoled). Bütçeniz 2000 tl aşağısındaysa Note 3 alınabilir fakat daha yukarı çıkarım derseniz NOTE 4 eylül ekim gibi tanıtılır. O zamanda note 3 ün fiyati oynayabilir.
Yorumun icin tesekkurler belli olmaz alacağım zaman forumda kony acarim zaten 5s s5 ve note3 arasinda kararsizim

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

Üst Alt