Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
Şarj acayip kötü olmaya başladı. Ve bu canımı sıkıyor.

ahmetemha

ahmetemha

Üye
eger rootluysa bu programi indir anlatimi var

Türe

Türe

Üye
Rootsuz. 10 saatte bitiyor şarj 5 saat ekranla

Türe

Türe

Üye
Sayaç ne olacak

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye

o konuda haklısın ama birisi N9000Q ve SM N900 için sayac sifirlamayi bulmuş @teknolojibaronu na linki verecem birazdan bakalım sifirlayabilcek mi sayacı :hmmm

Türe

Türe

Üye
Denensin de madem oluyorsa yaparım

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
@teknolojibaronu al link sayaç sifirlama N900:

N9000Q da da çalışır ayni model sonuçta donanımsal olarak gram fark yok sayacı 1 olanlar da deneyebilir bu arada link için @silentattack a teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: silentattack
Türe

Türe

Üye

Sanırım kitkatta olmuyor.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
o konuda haklısın ama birisi N9000Q ve SM N900 için sayac sifirlamayi bulmuş @teknolojibaronu na linki verecem birazdan bakalım sifirlayabilcek mi sayacı :hmmm
deneme aşamalırına başladım şimdi iş yüklemeye geçti muhakkak konu açacağım buradanda yazarım.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
baya bir karmaşıkmış :D ama direnip yapacağım :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
4.3 e geri döndüm şimdi bi deneme vakti :D

Türe

Türe

Üye
4.3 e nasıl dönüyoruz ya biri anlatsın lütfen ben dönmek istiyorum. Şarj beni bitirdi.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
bu cf auto root dosyası değilde diğerlerini odinde nereye koyacağım??

serkaN70

Üye
arkadaşlar telin csc si değişti SER olarak yani Rusya gözüküyor bunu TUR yani türkiye olarak nasıl değiştirebilirim yardım edin lütfen, telefon note 3 n9000Q

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
4.3 e nasıl dönüyoruz ya biri anlatsın lütfen ben dönmek istiyorum. Şarj beni bitirdi.
cwm veya twrp den bu romu flashla 4.3 e geri dönersin

arkadaşlar telin csc si değişti SER olarak yani Rusya gözüküyor bunu TUR yani türkiye olarak nasıl değiştirebilirim yardım edin lütfen, telfon note 3 n9000Q
türk firmaware sini sammobiledan indir kur düzelir.
bu cf auto root dosyası değilde diğerlerini odinde nereye koyacağım??

nasıl odinde ne nereye gelecek bilen var mı??neyse bl yi bootloader a cp yide phone akoydum deniyorum şimdi.fail dedi :hmmm başka türlü deneyeyimçok özür dilerim :D odin 3.09 dan flashlamak lazımmış :Dçok az bilgi yazıldığı için anlayamıyor insan.

Üst Alt