teknolojibaronu
Üye
baştan 3.cü olan sadece rusya olan.3 ülkenin gözüküyor Bulgaristan Brezilya öbürünü anlamadımonlardan birinimi indiricem
baştan 3.cü olan sadece rusya olan.3 ülkenin gözüküyor Bulgaristan Brezilya öbürünü anlamadımonlardan birinimi indiricem
Croatia(tele2) olanmibaştan 3.cü olan sadece rusya olan.
1 günde 2 update daha samsung komboya başlamışCroatia(tele2) olanmi
1sn bakayım.Croatia(tele2) olanmi
sıkıntı olurBen bu sayfayı bulamadım birde bendeki 9005 ama sıkıntı olurmu
çünkü bu N900 için sizin arama bölümüne N9005 yazman lazım.N9005 içinse tabikide olur.Ne kusuru varsa soru 08:20 ye kadar sorabilirsinBulgaristan indirimolurmu ben biraz cahil bu konularda kusura bakma
sonra okul maalesef 
Tapatalk üzerinden gönderiyorum umarım gözüküyordurGirdim Bulgaristan ama indirmeyi gene beceremedim

Oraya basıyorum dediğin gibi ama beni farklı bir sayfaya atıyorTapatalk üzerinden gönderiyorum umarım gözüküyordur
Resim nasıl eklendiğinde bilsem ekliyim resmi ama bilmiyorumTapatalk mı kullanıyorsun??Oraya basıyorum dediğin gibi ama beni farklı bir sayfaya atıyorResim nasıl eklendiğinde bilsem ekliyim resmi ama bilmiyorum
sana sammobile hesap pm atayım.Belki üyelik olmadan indirmemistir.Oraya basıyorum dediğin gibi ama beni farklı bir sayfaya atıyorResim nasıl eklendiğinde bilsem ekliyim resmi ama bilmiyorum
Bende yok.Note 3 de sanal home tuşu varmi
Bildiğin program var mıBende yok.
olsa bende yapmak isterim zaten ekran 5.7 oluncaBildiğin program var mı