n9005 e çok rom var neden n900 e yapmıyorlar acaba![]()
şimdi bir romu deneyeceğim el emeğiben hiç bulamadım sadece rus türk romu var hiç kendine ait efektleri olan rom görmedim
gelince sana n9005 linklerini atarım. çok var hemde omega crash cynogenmod....şimdi bir romu deneyeceğim el emeğigelince sana n9005 linklerini atarım. çok var hemde omega crash cynogenmod....
tmm bakalım nasıl olacak
buda olmadıneyse linkleri vereyim hepsi bir yerde.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Orada o işaretli qwerty klavyede türkçe karakterler yokken çalışıyo zaten türkçe karakterleri açınca cortlıyoAyarlar-kontroller-dil giriş
samsung klavye ayar

sammobile.Note 3 N9005 orijinal rus romunu nerden indirebilirim
Note 3 N9005 orijinal rus romunu nerden indirebilirim
sammobile firmware kısmına gir N9005 diye arat çıkacaktır. istediğin ülkeyi kur.Note 3 N9005 orijinal rus romunu nerden indirebilirim
burası en sessiz kullanıcı kulübü seçildi![]()

şahsen pahalı olmasını seviyorum birden fiyat düşmesi hoşuma gitmezevt 4.4.2 kurdum telime çok iyi oldu hız bayağı arttı şarj süresi arttı çok memnunum
Bir telefon bu kadar pahalı olursa alanda az olur bu konudada az insan olur![]()
Demek ki sorunsuz bir cihaz 
1samsung kies'e bağlayın cihazı eğer güncelleme yok diyorsa sammobile sitesinde firmaware kısmına gelin N9005 i aeatın indirin odin 3.07 veya 3.09 dan kurun odin ile cihaz tamamen sıfırlanır.Bendede 9005 var yeni getirdim bende kurmak istiyorum kit kat nasıl yapicaz
Rus stock romunu kurdum wifi açık ekran %50 saatte %8 gidiyor deneyin derim hiçbir şey silinmedi bende
3 ülkenin gözüküyor Bulgaristan Brezilya öbürünü anlamadım1samsung kies'e bağlayın cihazı eğer güncelleme yok diyorsa sammobile sitesinde firmaware kısmına gelin N9005 i aeatın indirin odin 3.07 veya 3.09 dan kurun odin ile cihaz tamamen sıfırlanır.
onlardan birinimi indiricem