Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
bak bu güzelmiş nyse belki yarın alırım suan çok kararsızım samsungun güncelleme politikasından dolayı
herkes öyle diyor fakat ben apple ı saymazsak samsung kadar geniş yelpazeye güncelleme vere firma görmedim.lg desen 3-5 model e veriyor.bence güncelleme desteği veren bir firma olduğunu kanıtlamak için s2 ye bakmak yeter.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Knox olmasa iyi olur bence. Samsung knoxu kullandigi sürece kendi topuguna sıkıcak

The SLayeR

The SLayeR

Üye
bu knox olayı samsungtan uzaklaştrıo insanı

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Arkadaşlar arabistandan aldığım N9005 cihaza güncelleme ne zaman gelir nasıl öğrenirim
arabistandan gelen s4 güncelleme aldı ama note3 almadı neden oldu bu ????

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Arkadaşlar arabistandan aldığım N9005 cihaza güncelleme ne zaman gelir nasıl öğrenirim
ayarlar-genel-cihaz hakkında-yazılım güncelleme buradan yoksa sammobile dan bakabilirsin.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
demek arabistanda bile lte var he bilmiyordum :D

kiko60

kiko60

Üye
Beyler sizce du speed Booster mı yoksa clean master mı ?

babiliyi1

Üye
Kitkat yükledikten sonra android sistemi ekrandan fazla şarj yiyo forumdaki yazılanları denedim ama bi işe yaramadı. İki problem daha var birincisi klavyeyi sürekli giriş olarak kullanamıyorum parmak kaydırma olayı türkçe klavyede yok. İkincisi çakma kapak çalışmıyor. Çok enteresandır sadece güç tasarrufu açıkken kapak çalışıyo :))

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Kitkat yükledikten sonra android sistemi ekrandan fazla şarj yiyo forumdaki yazılanları denedim ama bi işe yaramadı. İki problem daha var birincisi klavyeyi sürekli giriş olarak kullanamıyorum parmak kaydırma olayı türkçe klavyede yok. İkincisi çakma kapak çalışmıyor. Çok enteresandır sadece güç tasarrufu açıkken kapak çalışıyo :))
Ayarlar-kontroller-dil giriş :)
samsung klavye ayar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Gelmedi :(
sanada mı gelmedi
valla n9005 im olsa öpüp başıma koyacağım n900 var bende hiç rom yok türkiyede n9005 olmadığından güncelleme gelmemiştir sen odinle güncelleme yapabilirsin fakat cihaz sıfırlanır.

Üst Alt