Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
beyler bi sorum olacak 4.4.2 güncellemsini yaptım telefondan ram kullanımı 2gb aşağı düşmüyor ne yapmalıyım ?beyler bi sorum olacak 4.4.2 güncellemsini yaptım telefondan ram kullanımı 2gb aşağı düşmüyor ne yapmalıyım ?
DU SPEED BOSSTER programini indir gerçekten ram i baya düşürüyor.

bessa27

bessa27

Üye
Güzel bi pro.. Yalnız; otomatik temizleme özelliği yok heral demi arkadaşlar. Yoksa ben mi bulamadım

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
cihaza yasal işlem yapmadığıniz sürece isterseniz 60 kere wipe atın. güncellemeleri de alırsınız garantiden de çıkmaz hicbirsey olma

kiko60

kiko60

Üye
Ben wipe atmadan guncellemistim ondan olabilir mi ram kullanımı azalmamasi

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
mutlaka wipe atın telefona. 4.3den 4.4.2ye yani yeni bi işletim sistemine geçiyorsunuz eski kalıntılardan kurtulmak illaki performansı artıracaktır :oke:

kiko60

kiko60

Üye
mutlaka wipe atın telefona. 4.3den 4.4.2ye yani yeni bi işletim sistemine geçiyorsunuz eski kalıntılardan kurtulmak illaki performansı artıracaktır :oke:
Hocam şimdi atsam zaten 4.4.2 guncelledim bi faydası olur mu ki 4.3 mi düşer geri ? k.bkmayin baya bilgisizim soruyorum anca

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Hocam şimdi atsam zaten 4.4.2 guncelledim bi faydası olur mu ki 4.3 mi düşer geri ? k.bkmayin baya bilgisizim soruyorum anca

Estağfurullah. Hayir sürüm düşmez. Wipe atmak(wipedata,wipe cache partiton) cihazdaki uygulamaları ve verileri siler yanlızca. ben odinden rom yüklemeden önce işletim sistemini komple siliyorum kalıntı kalmasın diye. sizin öyle bir lüksünuz olmadığına göre wipe islemlerini yaparsaniz cihazda belirgin bir performans ve pil artışi olacaktır

kiko60

kiko60

Üye
Estağfurullah. Hayir sürüm düşmez. Wipe atmak(wipedata,wipe cache partiton) cihazdaki uygulamaları ve verileri siler yanlızca. ben odinden rom yüklemeden önce işletim sistemini komple siliyorum kalıntı kalmasın diye. sizin öyle bir lüksünuz olmadığına göre wipe islemlerini yaparsaniz cihazda belirgin bir performans ve pil artışi olacaktır

Anladım hocam peki nasıl yapılır bu wipe? Herşey siliniyor mu

Türe

Türe

Üye
Yeni bir işletim sistemi değil. Yeni bir sürüm.

Bence de kesinlikle wipe atılmalı.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
The SLayeR

The SLayeR

Üye
kardeşlerim bu telefonu almayı düşünüyorum önermisniz ekran byüklğü canımı sıkan tek noktası pantolun cebne sıgarmı ?

Üst Alt