Vallaa dostum ben de pek fark yok gibi.. Acaba uygulama çokluğundan olabilir mi..
yani sanmam TapatalkLa msj ı düzeltip yollayım dedim,kankim alıntı yapıp cvp lamış bile..Bu ne sürat ne celal..
![]()
mobil site de fotoğraf koymak çok sıkıntı.Tapatalk Pro v4.4.5 Build 400055 *UPDATE* - MaxiCepHeç deme..![]()
Yaptım ama bir değişiklik yok. Bugün telefonun. T,sinden anlamıyan adam bile abi senin telefonun kasıyor dediBenimkinde sıkıntı yok. Tavsiyem wipe atmanız.

Yaptım ama bir değişiklik yok. Bugün telefonun. T,sinden anlamıyan adam bile abi senin telefonun kasıyor dedi![]()
İlginç. Bende böyle bir sorun yok. Bir servise gitmesinde fayda var.Rafık senin cihaz Note3 değilmiydi.? :confused:Sağol Türe. Çok aksi bir durum yok ama göz le görülür bir performans zayıflığı var. İdare eder yinede servisin birşeyler yapacağını zannetmem .Belki küçük bir güncelleme yaparlar. Öyle düşünüyorum.
Cidden ilginçSağol Türe. Çok aksi bir durum yok ama göz le görülür bir performans zayıflığı var. İdare eder yinede servisin birşeyler yapacağını zannetmem .Belki küçük bir güncelleme yaparlar. Öyle düşünüyorum.
:Uzaktan yardım ile Note 3 telefonumuza 4.4 ü kurabilecek bir arkadaşımız var mı ?
Samsung KİES programini denedin mi??Uzaktan yardım ile Note 3 telefonumuza 4.4 ü kurabilecek bir arkadaşımız var mı ?