Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
Bir de wipe yapmayı dene. Ben rus romunu wipr yapmadan kurduğumda takılmalar olmuştu.

omursevim

omursevim

Üye
Arkadaş kitkat'ı kurduktan sonra telefon kafayı yedi. Asphalt 8 oynarken
Ekran 8'e bölünüyor ana ekrana döndüğümde ise ekran ikiye bölünüyor
Ahada bu son birdaha samsung alırsam yaaaa ne şerefsiz bir firma herşeyi hataBirde oyunlar çok kasıyor. Shodowgun deadzone oynuyorum çok kasıyor 4.3de hiç bunlar olmuyordu başlıyım güncellemelerine berbat etmişler samsung' şikayet edebileceğim neresi var bilginiz varmı

• Beğen
Tepkiler: Senyor Keş
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Arkadaş kitkat'ı kurduktan sonra telefon kafayı yedi. Asphalt 8 oynarken
Ekran 8'e bölünüyor ana ekrana döndüğümde ise ekran ikiye bölünüyor
Ahada bu son birdaha samsung alırsam yaaaa ne şerefsiz bir firma herşeyi hataBirde oyunlar çok kasıyor. Shodowgun deadzone oynuyorum çok kasıyor 4.3de hiç bunlar olmuyordu başlıyım güncellemelerine berbat etmişler samsung' şikayet edebileceğim neresi var bilginiz varmı

Android kullanıcılarinin aşağı yukarı hepsi senin gibi ios 7.0 çıktığında hiç iphone 4 kullanıcılarınin firmaya hakaret ettiğini görmemiştim...ki herkes bilir iphone 4 ios 7 ile mahvolmuştu.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Türe

Türe

Üye
Wipe atmadan güncelleme yapmayın. Sapıtabiliyor cihaz. Wipe atın.

omursevim

omursevim

Üye
Peki uygulamaları sd dosyaları ve verileri ile kaydeden bir program biliyormusunuz rotsuz kullanabilceğimiz.

Türe

Türe

Üye
Malesef yok.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
note3 kullanicilari size art runtime geldi mi?

omursevim

omursevim

Üye
Hesapta 4.4.2 RAM optimzisyonu ile gelecekti

Türe

Türe

Üye
Bende 1gb boş kalıyor. Sizce nasıl durum ?

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Yalnız benimki saf yani herhangi bir geliştirme söz konusu değil. Ve tabiki Note ' a özel kalem uygulamaları var.

benimkide. üzerinde stok rom+root var uzerinde ram ile ilgili herhangi bi islem yapmadım

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
bessa27

bessa27

Üye
Teho.. :D

Üst Alt