Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ace 2 gibi her gün rom attığım bir cihazdan note 3 ü romsuz kullanmak insana çok dokunduruyor... nerede kaldı bu update ???

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Ace 2 gibi her gün rom attığım bir cihazdan note 3 ü romsuz kullanmak insana çok dokunduruyor... nerede kaldı bu update ???

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

rus 4.4.2ye geç işte sayacı da artirmiyor rus romlar daha iyi oluyor birden fazla update aliyorlar

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Nerden indirebiliriz dostum en sağlam bu rom u.?

yok hocam ben note3 kullanmıyorum bizim s4de rus kullanıyor herkes. note3 için en son çıkan 4.4.2 hangisiyse o en iyisidir. sitesinden güncel kitkati temin edebilirsiniz

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Güncelleme geldiğinde direk yükleyeyim mi yoksa fabrikaya dönüştürüp öyle mi güncelleyeyim

onur-1984

onur-1984

Üye
Dün mesaj yazmıştım.Birileri benim mesajımı silmiş.Neden anlamadım.

omursevim

omursevim

Üye
Rusya romunu yüklersek kitkat güncellemesini
Alabilirmiyiz Nasıl yapıcaz bilgilendirirseniz :) ayrıntılı

onur-1984

onur-1984

Üye
Rusya romunu yüklersek kitkat güncellemesini
Alabilirmiyiz Nasıl yapıcaz bilgilendirirseniz :) ayrıntılı

Alabiliyorsun.En son 25 mb kadar bir güncelleme geldi.Bende de rus 4.4 romu yüklü.Güncellemede de sıkıntı olmadı.Zaten yukarılarda biryerde yazıyor.En son gelen güncellemeden sonra orjinal olmayan kapaklar da kullanılabiliyormuş.Güncelleme gelmeden önce kullanılamıyordu.Birebir denenmiştir.

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Güncelleme hala yok dimi diğer ülkeler yeni çıkcak android sürümünü bekliyor biz hala 4.4 ü

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Güncelleme hala yok dimi diğer ülkeler yeni çıkcak android sürümünü bekliyor biz hala 4.4 ü

Maalesefte çok merak ediyorum bu güncelleme ne getirecek ki herkes bu kadar soruyor???

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Maalesefte çok merak ediyorum bu güncelleme ne getirecek ki herkes bu kadar soruyor???

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

daha stabil olacak sistem. ART runtime gelecek pil daha iyi olacak vs. görsel geliştirmeler. en önemlisi ise ART.

onur-1984

onur-1984

Üye
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Art nedir benimki N9005 versiyonu bana gelmez mi art denen herneyse :D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Kurallara uygun davranmanızı rica ediyorum.Aksi halde gereğini yapacağım bilginize.

• Beğen
Tepkiler: Senyor Keş, B.A.R.O.N ve MUSTAFA AKPINAR97
omursevim

omursevim

Üye
Sanıyorum çizim ile ilgili bir yazılım sal özellik

Üst Alt