blackeye0606
Üye
Üst kısımda internet bağlantın yok gibi gözüküyor Hotspot da engelliyor olabilirYok hiç bir değişim olmuyor. Denedim
Üst kısımda internet bağlantın yok gibi gözüküyor Hotspot da engelliyor olabilirYok hiç bir değişim olmuyor. Denedim
:Ben denedim dostum hemde kaç defa.. Ama olmadı,yada ben beceremedim.. :confused:dostlar üye olduğum diyer forumlardan arkadaşlarima sordum servislerin çoğu sayaca bakmiyormus bu arada n900 kullananlar size güzel bir haberim var kingo android denen root programı ile sayacı arttirmadan root yapabilirsiniz size garantisini veriyorum hatta forumdan Anıl adlı arkadaşımizin bilgisayarına bağlanıp bizzat kendim rootladim ve WARRANTY BIT:0 yani sayaç artmadi hiçbir sorun olmadı isteyenler dediğim pro ile sayaci artirmadan root yapabilirler ancak recovery yukleyip.rom atarsaniz sayaç artar

Ben denedim dostum hemde kaç defa.. Ama olmadı,yada ben beceremedim.. :confused:![]()
Zaten ordan izleyerek yapmaya çalıştım.. Ama bir türlü "yetkisiz erişim engellendi" uyarısını yok edemedim.. Ben de bildiğim yöntemnen,Odin ile rootladım canavar oldu cihaz tam bir SİLAH..![]()
Hem servislik olunca ( Allah etmeye ) servisin işi gücü yok sayaçnan mı uğraşacakki. Atar yazılımını,gönderir aslan gibi. Fiziksel bir hasar durumunda zaten kullanıcı hatasını kitlerler.. İki iki dörthmm. çakallar telefonu knox ile baya bi güçlendirmisler hele note3 te sayacı artirmadan root yapmak imkansız ozaman
:Hem servislik olunca ( Allah etmeye ) servisin işi gücü yok sayaçnan mı uğraşacakki. Atar yazılımını,gönderir aslan gibi. Fiziksel bir hasar durumunda zaten kullanıcı hatasını kitlerler.. İki iki dört:

Kingo root note 3 te olmuyor yalan haber
size 26mb lık bi güncelleme geldi bi ara. o güncellemeden önce yapılıyordu demek ki o 26mblik güncellemenin içinde güvenlik geliştirmesi varmış
Salla gitsin derim ha root olmuş ha olmamış

Ben rootu Pen Window için istiyorum. Her uygulamayı pencere olarak açabilmeliyim.