Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Selam dostlar bendeki n9000q ve ben telefondan ses kısma orta tuş ve güç tuşuna bastım odin mode a geldiğimde cihaz n900 olarak adlandirilmis buda demek oluyor ki n900 romlarini kullanabiliriz :D evet çok güzel bir haber şimdi odinden 4.4 .2 update vakti desem yalan olur otayi bekleyeceğim şimdilik

bessa27

bessa27

Üye
Vallaa ben rootladım malzemeyi.. Bu ne lan.? Zıkkım girsin bu Samsung un yaptığı yapacağı güncellemeye.. :mad:

omursevim

omursevim

Üye
Bessa marketten sprit FM denedinmi hiç çalışıyormu diye yada bir denermisin

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sayaç arttı mı nasıl root Attın

bessa27

bessa27

Üye
Vallaa abicim odin ile attım aslan gibi.. Sayaca mayaca bakmadım inan.. Zaten cihazı kaç zamandır kullanıyorum,bi sıkıntısı yok çok şükür.. Hayır ne zamandır bu güncelleme zırvasını bekliyorum rootlamak için ama baktımki yılan hikayesine dönüyor.. Ben de böyle bi karar aldım,isterse 4 sene sonra versin güncellemeyi no problem.. :cool:

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
dostlar üye olduğum diyer forumlardan arkadaşlarima sordum servislerin çoğu sayaca bakmiyormus bu arada n900 kullananlar size güzel bir haberim var kingo android denen root programı ile sayacı arttirmadan root yapabilirsiniz size garantisini veriyorum hatta forumdan Anıl adlı arkadaşımizin bilgisayarına bağlanıp bizzat kendim rootladim ve WARRANTY BIT:0 yani sayaç artmadi hiçbir sorun olmadı isteyenler dediğim pro ile sayaci artirmadan root yapabilirler ancak recovery yukleyip.rom atarsaniz sayaç artar

bessa27

bessa27

Üye
dostlar üye olduğum diyer forumlardan arkadaşlarima sordum servislerin çoğu sayaca bakmiyormus bu arada n900 kullananlar size güzel bir haberim var kingo android denen root programı ile sayacı arttirmadan root yapabilirsiniz size garantisini veriyorum hatta forumdan Anıl adlı arkadaşımizin bilgisayarına bağlanıp bizzat kendim rootladim ve WARRANTY BIT:0 yani sayaç artmadi hiçbir sorun olmadı isteyenler dediğim pro ile sayaci artirmadan root yapabilirler ancak recovery yukleyip.rom atarsaniz sayaç artar
Ben denedim dostum hemde kaç defa.. Ama olmadı,yada ben beceremedim.. :confused::D

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Ben denedim dostum hemde kaç defa.. Ama olmadı,yada ben beceremedim.. :confused::D

hocam youtube da videosu var. "Note3 root without tripping knox !"

diye yaz çıkar videoda anlatıyor ordan bakarak yap bide istersen

bessa27

bessa27

Üye
Zaten ordan izleyerek yapmaya çalıştım.. Ama bir türlü "yetkisiz erişim engellendi" uyarısını yok edemedim.. Ben de bildiğim yöntemnen,Odin ile rootladım canavar oldu cihaz tam bir SİLAH.. ;):D

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Zaten ordan izleyerek yapmaya çalıştım.. Ama bir türlü "yetkisiz erişim engellendi" uyarısını yok edemedim.. Ben de bildiğim yöntemnen,Odin ile rootladım canavar oldu cihaz tam bir SİLAH.. ;):D

hmm. çakallar telefonu knox ile baya bi güçlendirmisler hele note3 te sayacı artirmadan root yapmak imkansız ozaman

bessa27

bessa27

Üye
hmm. çakallar telefonu knox ile baya bi güçlendirmisler hele note3 te sayacı artirmadan root yapmak imkansız ozaman
Hem servislik olunca ( Allah etmeye ) servisin işi gücü yok sayaçnan mı uğraşacakki. Atar yazılımını,gönderir aslan gibi. Fiziksel bir hasar durumunda zaten kullanıcı hatasını kitlerler.. İki iki dört :cool:

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Hem servislik olunca ( Allah etmeye ) servisin işi gücü yok sayaçnan mı uğraşacakki. Atar yazılımını,gönderir aslan gibi. Fiziksel bir hasar durumunda zaten kullanıcı hatasını kitlerler.. İki iki dört :cool:

bilemeyecegim. mesela Samsung'un istanbuldaki en merkezi mağazasına giderse cihazın, kesin sayaca bakarlar. kimisi custom rom atmış. servis garanti içi saymis bedava işlem görmüş. olabiliyor böyle şeyler :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Kingo root note 3 te olmuyor yalan haber

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Salla gitsin derim ha root olmuş ha olmamış

bazı kullanicilar için önemli ama. kişiselleştirme yapıyorlar milletin internetini hackliyorlar pil performansıni gereksiz uygulamalari titanium backup ile etkisiz hale getirerek ve greenify kullanarak arttırıyorlar. bence root olmazsa olmaz bir zımbırtı :)

Türe

Türe

Üye
Ben rootu Pen Window için istiyorum. Her uygulamayı pencere olarak açabilmeliyim.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Root yapan arkadaşlar nasıl yaptıklarını anlatirsa çok mutlu olurum :)

Üst Alt