Türe
Üye
Inan bilmiyorum ama benimkinde öyle. Netleyebilirse S3 ile çekerim şimdi.Tüm siyahlar,ve tüm beyazlarda bu durum standart mı yanı dostum.. :confused:
Inan bilmiyorum ama benimkinde öyle. Netleyebilirse S3 ile çekerim şimdi.Tüm siyahlar,ve tüm beyazlarda bu durum standart mı yanı dostum.. :confused:
Enteresante.. :confused:Inan bilmiyorum ama benimkinde öyle. Netleyebilirse S3 ile çekerim şimdi.
Şans işi birazda belki beyaz alırsın boşluk çıkar veya siyah alırsın sıfıra sıfır çıkarTüm siyahlar,ve tüm beyazlarda bu durum standart mı yanı dostum.. :confused:
Etrafimda note 2 note 3 beyaz siyah kullanan arkadaşlarım var beyazlarin hepsi sifira sıfır.siyahlarin hepsindede milimetrik farklarla bosluk var..hatta s4 gri kullanan arkadasim az once yanimdaydi onda da var..saçmalık.Şans işi birazda belki beyaz alırsın boşluk çıkar veya siyah alırsın sıfıra sıfır çıkar
Aynen dostum ben de dikkat ettim beyazla siyahın sıfıra sıfır farkı bariz cidden![]()

Muhtemelen öyle.Tüm siyahlar,ve tüm beyazlarda bu durum standart mı yanı dostum.. :confused:
Ya da acaba siyah olduğundan mı öyle gözüküyor ki![]()
ahan1: (en son aylar once yaptim bu smileyi dogrumu yazdim bilmiyorum) 
Bu resim bir harika dostumBuyrun o zaman.. Daha tasarım aşaması,eskizleme. Işık-gölge,renklendirmesini yapacaam daha bakalım beğenecek misiniz kankiler![]()
))Tşk ederim dostum.. Ama daha HAM hali bu. Bitirdiğimde nasıl bulacan bakalım.Bu resim bir harika dostum))
Tekrar saol 
Bekliyelim GorelimTşk ederim dostum.. Ama daha HAM hali bu. Bitirdiğimde nasıl bulacan bakalım.Tekrar saol
![]()
))De bahiim..Bekliyelim Gorelim))

Çok güzel çizmişin . Tamamlanmış halini merakla bekliyomBuyrun o zaman.. Daha tasarım aşaması,eskizleme. Işık-gölge,renklendirmesini yapacaam daha bakalım beğenecek misiniz kankiler![]()
Hepsi çalışır ?Arkadaşlar telefona hiç büyük oyunlar yükleyen oldumu modern Combat Batman nova 3 gibi internet ten atıştırdım bununla ilgili hiç bir şey yok hangi oyunlar çalışıyor mesala
Note-3 diyosun dostum.. Lütfen..!Arkadaşlar telefona hiç büyük oyunlar yükleyen oldumu modern Combat Batman nova 3 gibi internet ten atıştırdım bununla ilgili hiç bir şey yok hangi oyunlar çalışıyor mesala