Öyle zatenHayir ekrana gir ekran modu var onu dinamik yap belki düzelir
Bence ikisi de aynıdır kanki yaw.. En azından şarj konusunda yani. Millet çok abartıyo N9005 i.. Utanmasalar Note-4 diyeceklerArkadaşlar aramızda N 9005 kullanan varmı
Varsa bize telefonun hızlı sarj olayını bahsedebilirmi ne kadar zamanda şarj ediyor
Lütfen cevap yazın.
Yokmu cevap Verecek arkadaş
:
herkese günaydın arkadaşlar.
: yav bu beyazlarda kasa açıklığından bahsediliyor. Yok efendim ışıklar taşıyormuş,ekran kısmından içeri toz gidiyormuş falan.. Bu üretimsel mi,yoksa arada 3-5 tane mi öyle olmuş. Hayır yani benim cihazda yokta çok şükür herkes sorun ediyor,kafama takıldı :confused:Benim baktığım bir tanıdığın cihazında öyle bişey yok. Benimkinin üstüne toz giriyor ama aldığım yer hepsi öyle dedi.Deminki kardeşime cvp yazdım ama,günaydın demeyi unuttum özür..herkese günaydın arkadaşlar.
: yav bu beyazlarda kasa açıklığından bahsediliyor. Yok efendim ışıklar taşıyormuş,ekran kısmından içeri toz gidiyormuş falan.. Bu üretimsel mi,yoksa arada 3-5 tane mi öyle olmuş. Hayır yani benim cihazda yokta çok şükür herkes sorun ediyor,kafama takıldı :confused:
Malesef koyu renkli note serisinin genel sorunu buBenim baktığım bir tanıdığın cihazında öyle bişey yok. Benimkinin üstüne toz giriyor ama aldığım yer hepsi öyle dedi.

Aynen dostum ben de dikkat ettim beyazla siyahın sıfıra sıfır farkı bariz ciddenMalesef koyu renkli note serisinin genel sorunu bu
Boşluklara toz doluyor ve güneş ışığında pekte iyi durmuyor..ama beyazlar sıfıra sıfır dizayn edilmiş. Niye boyle birsey var bende bilmiyorum

Beklenilen performansı vermese de 1 günü rahat çıkarır.Arkadaşlar note3le arada mobil veriyi kapatarak 20dk oyun oynayarak 10 la 15 tel görüşmesi yaparak facebook twitter instagram kullanarak ve 10 resim ve 3 dk video çekerek 2 günü çıkarttım. Aslında şarjı iyiymiş
Nası yanı yaw..? :rolleyes::confused:Aynen dostum ben de dikkat ettim beyazla siyahın sıfıra sıfır farkı bariz cidden![]()
Nası yanı yaw..? :rolleyes::confused:
Iyiki beyaz almışım ozamanBeyazlarda üst taraf sıfıra sıfır birleşiyor. Siyahta ise hafif boşluk var. Ve toz giriyor.

Tüm siyahlar,ve tüm beyazlarda bu durum standart mı yanı dostum.. :confused:Beyazlarda üst taraf sıfıra sıfır birleşiyor. Siyahta ise hafif boşluk var. Ve toz giriyor.