Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
Tüm note 3 kullanıcıları, siz 2 milyara aldınız bu telefonu, ama bundan daha iyi bir cihaz, Elife E7, yani General Mobile discovery elite 1.200 tl olacak. siz pişman mısınız?.s.s.s.s (öylesine sordum :D :D )
Sonra niye tartışma çıkıyor. Değiliz çünkü piyasadaki en iyi cihaza sahip olmak pismanlik değildir. ;) Fiyatı daha iyi kabul ama 16 mp arka 8 mp on kamera var ama bu ikisi de beklenen mp performansini vermiyor. Rakamlara degil gerceklige bakip ihtiyaclara gore cihaz alin. Buraya da gelip durtukleme milleti ;)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sonra niye tartışma çıkıyor. Değiliz çünkü piyasadaki en iyi cihaza sahip olmak pismanlik değildir. ;) Fiyatı daha iyi kabul ama 16 mp arka 8 mp on kamera var ama bu ikisi de beklenen mp performansini vermiyor. Rakamlara degil gerceklige bakip ihtiyaclara gore cihaz alin. Buraya da gelip durtukleme milleti ;)

Çok haklısın dostum. :) Nisan ayına kadar amirallik rütbesi bizde (S5 nisanda çıkacak)

• Beğen
Tepkiler: Türe
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Smart stay bu

muratcan1999

muratcan1999

Üye
Çok güzel bu canavar 4.4 ne zaman gelir ?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Şimdi bazılarimiz n9000q kullanıyorlar(ben dahil) yurt dışında n9000 varsa biz custom rom yuklersek 4-5 yıl sonra hard brick mi olur telefon??
Siz hardbrick işini çok abartmışsınız hard brick okadar kolay olmaz ben s4 yazılı yükledim sonra Recoveryden wipe edip tekrar istediğim romu kurdum sıkıntı yok uyumsuz sa açılmaz okadar hard brick denilen olay telefonun hiç bir komuta tepki vermemesidir bu olay fazla voltaj güncelleme sırasında güç kesintisi gibi olaylarla olur

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Siz hardbrick işini çok abartmışsınız hard brick okadar kolay olmaz ben s4 yazılı yükledim sonra Recoveryden wipe edip tekrar istediğim romu kurdum sıkıntı yok uyumsuz sa açılmaz okadar hard brick denilen olay telefonun hiç bir komuta tepki vermemesidir bu olay fazla voltaj güncelleme sırasında güç kesintisi gibi olaylarla olur

Ben senin kadar cesur değilim o yüzden böyle cahil gibi konuşmuşum :)

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Ben senin kadar cesur değilim o yüzden böyle cahil gibi konuşmuşum :)
Estağfurullah ne demek
Ama siz siz olun bir şey olmaz diyerekten demeyin q modeli Türkiye için yapılmıştır (sadece yazılım) yani modem (telefonun hat ve mobil internet ayarlarının bulunduğu bölüm) Türkiye için ayarlanmış hat kesintisi imei numarası null gibi sorunlar oluşabilir

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Estağfurullah ne demek
Ama siz siz olun bir şey olmaz diyerekten demeyin q modeli Türkiye için yapılmıştır (sadece yazılım) yani modem (telefonun hat ve mobil internet ayarlarının bulunduğu bölüm) Türkiye için ayarlanmış hat kesintisi imei numarası null gibi sorunlar oluşabilir

Ben seni note 2 kullanıyor sanıyordum :)

bessa27

bessa27

Üye
Herkese günaydın.. Yaw bu güncelleme olayının belirsiz olması beni rahatsız ediyo bazen kızuyorum. Hayır yani cihazı rootlayacam,sırf bu güncelleme için bekliyom yeaa.. :mad::confused::cool::D

• Beğen
Türe

Türe

Üye
Herkese günaydın.. Yaw bu güncelleme olayının belirsiz olması beni rahatsız ediyo bazen kızuyorum. Hayır yani cihazı rootlayacam,sırf bu güncelleme için bekliyom yeaa.. :mad::confused::cool::D
Değişen çok bişey yok yani farkedecek tek şey üst bar ve daha hızlı tepki veren kilit ekranı olacak.

bessa27

bessa27

Üye
Değişen çok bişey yok yani farkedecek tek şey üst bar ve daha hızlı tepki veren kilit ekranı olacak.
Yok kanki ondan değil de,illaaki sistemi daha da rahatlaştıracak,stabilitesini arttıracak yenilikler vardır o bakımdan istiyorum güncellemenin bir an önce olmasını. Yoksa yemişim görselliğini,on larca launcher var kullanabileceğimiz.. ;):cool:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yok kanki ondan değil de,illaaki sistemi daha da rahatlaştıracak,stabilitesini arttıracak yenilikler vardır o bakımdan istiyorum güncellemenin bir an önce olmasını. Yoksa yemişim görselliğini,on larca launcher var kullanabileceğimiz.. ;):cool:

4.4 ile arayüzün değişeceğini bilmiyordum :)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
@Türe adınafa edıtledim öylesine soruyorum diye :D sizden çok ben istiyorum zaten tartışma çıkmadığını ama kimse kızmadı bir tek sen kızmış gibisin belkide pişman olmuşsundur. ;) kamerasıda kötü mü değil mi çıktığında belli olucak :D ama marka diye alan sizsiniz pişman olmazsınız öylesine sordum zaten :D :D

Üst Alt