Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

blackeye0606

blackeye0606

Üye
Bu kadar özellik ile 1 gün güzel bence ben S4 ile 1 günü yakalayamadım hiç

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Tüm note 3 kullanıcıları, siz 2 milyara aldınız bu telefonu, ama bundan daha iyi bir cihaz, Elife E7, yani General Mobile discovery elite 1.200 tl olacak. siz pişman mısınız?.s.s.s.s (öylesine sordum :D :D )

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Tüm note 3 kullanıcıları, siz 2 milyara aldınız bu telefonu, ama bundan daha iyi bir cihaz, Elife E7, yani General Mobile discovery elite 1.200 tl olacak. siz pişman mısınız?.s.s.s.s (öylesine sordum :D :D )

Haha öncelikle marka takıntım olduğundan hiç pişman değilim 2. Si note 3 phablet 3. Sü s-Pen hepsini tek alır :D

ginaz

Üye
Ben samsungdan baska cihaz kullanmam :) pismanda degilim. Gm leri hiç sevmedim

blackeye0606

blackeye0606

Üye
Samsung kim GM kim rakip olmadığı için sıkıntı yok

• Beğen
Tepkiler: Türe ve B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben telefonu restart yapmazsam ram genelde bu civarlarda takılıyor sizde nasıl??

blackeye0606

blackeye0606

Üye

Benimde buralarda

ginaz

Üye
Kalemle geri tuşuna basılması çok iyi olmuş note2de yoktu :) ona çok sevindim :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Şimdi bazılarimiz n9000q kullanıyorlar(ben dahil) yurt dışında n9000 varsa biz custom rom yuklersek 4-5 yıl sonra hard brick mi olur telefon??

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Yok hiç bir değişim olmuyor. Denedim

bak bende 25 30 tane program devre dışı. sende kullanmadigin tum sistem uygulamaları ve bileşenleri devre dışı bırak sonra cihazı yeniden başlat ramde rahatlama olacaktır.

muratcan1999

muratcan1999

Üye
Benide ekleyin jet black ;)

Üst Alt