Ben 2 günü geçmiştin note2 yle ama 3 ü göremedimBenedede rahat 1 gün alıyor fakat note 2 kullanıcılarında bir arkadaş 3 gün ü görmüş ss paylaşmisti![]()

Bu kadar özellik ile 1 gün güzel bence ben S4 ile 1 günü yakalayamadım hiç
2600 Mah 3200 Mah 
Bende çıkartmayı düsünuyorumValla o kılıf a uyuz oldum ses tuşlarına kapağı katlamadan rahat basamiyorum![]()

Tüm note 3 kullanıcıları, siz 2 milyara aldınız bu telefonu, ama bundan daha iyi bir cihaz, Elife E7, yani General Mobile discovery elite 1.200 tl olacak. siz pişman mısınız?.s.s.s.s (öylesine sordum![]()
)

Ben samsungdan baska cihaz kullanmamTüm note 3 kullanıcıları, siz 2 milyara aldınız bu telefonu, ama bundan daha iyi bir cihaz, Elife E7, yani General Mobile discovery elite 1.200 tl olacak. siz pişman mısınız?.s.s.s.s (öylesine sordum![]()
)
pismanda degilim. Gm leri hiç sevmedimBenimki 1.47 de şuandaBen telefonu restart yapmazsam ram genelde bu civarlarda takılıyor sizde nasıl??
Benimki 1.47 de şuanda
Ben aldığımdan beri hic kapatmadım. Yani 3 gündürKapatıp açınca aynı durum bendede oluyor.
Şimdi bazılarimiz n9000q kullanıyorlar(ben dahil) yurt dışında n9000 varsa biz custom rom yuklersek 4-5 yıl sonra hard brick mi olur telefon??
Benimde buralarda
isteseniz ram kullanımıni 1gba kadar düşürebilirsiniz. kullnamadığız uygulamaların hepsini ayarlardan devre dışı bırakın. en az 150mb lik bi rahatlama olacaktır
Yok hiç bir değişim olmuyor. Denedim