Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
haha buradaymış

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note 3 kullanıcısı baya az heralde muhabbet kurmaya çalıştım ama kimseler yok :)

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
Benimki beyaz bu konuya bakmayali çok oldu

Türe

Türe

Üye
Cihazim icin tamir edildi diye mesaj gelmisti cumartesi gunu. Fakat bugun cihazi sorduk yanit vermemis. Bundan dolayi yeni bir cihaz yollayacaklarmis. Cidden bu kadar hizli gelismesi ve sonucun cihaz degisimi olmasi beni sasirtti.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Cihazim icin tamir edildi diye mesaj gelmisti cumartesi gunu. Fakat bugun cihazi sorduk yanit vermemis. Bundan dolayi yeni bir cihaz yollayacaklarmis. Cidden bu kadar hizli gelismesi ve sonucun cihaz degisimi olmasi beni sasirtti.

Samsung Türkiye mağazasından mı aldın??

omursevim

omursevim

Üye
Benim bir ay sürdü. Çabuk cevap vermişler

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye

Ekran bi açılıp bi karariyordu noluyor diye baktım. Soğutucumu takalim normal kullanımda böyle bir şey demesi acil bir güncelleme gerek. :)

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
Arkadaşlar 4.4.2 çok güzelmiş ... sammobileden indirdim . Indirmek icin uye olmaniź gerekiyor ... yada benim niki kullanabilirsiniz. Nik kadiryarkin şifre kadir123

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Arkadaşlar 4.4.2 çok güzelmiş ... sammobileden indirdim . Indirmek icin uye olmaniź gerekiyor ... yada benim niki kullanabilirsiniz. Nik kadiryarkin şifre kadir123

Otayı beklesek daha sağlıklı olmaz mı??

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
Sm-n900

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
Bi bak istersen çıkmıştır