teknolojibaronu
Üye
9000 ile 9000Q ayni sey.
Nasıl açıklar msnz?? N9000Q sadece türkiyeye özel diye biliyorum. Güncelleme olarak bakacağız aynı vakitte mi verilecek
9000 ile 9000Q ayni sey.
Ne nasil ? Baya ayni yani nesini aciklayayimNasıl açıklar msnz?? N9000Q sadece türkiyeye özel diye biliyorum. Güncelleme olarak bakacağız aynı vakitte mi verilecek
Ne nasil ? Baya ayni yani nesini aciklayayim
Sanmiyorum. Cogu yerde Q olarak tek secenek varYani sammobile da farklı cihazlar olarak geciyorda ondan sordum. Güncelleme tarihinde farklılık olabilir mi inşallah yoktur böyle bir şey
Sanmiyorum. Cogu yerde Q olarak tek secenek var
Dagitim yeri farkliymis Q ile Q suzun. Q turkiyeye ait olan
Bunu Nasıl İndiriceğiz Ben Hala Çözemedim ya![]()
Şimdi Ben Kendi Note 3 N900Q Yerine N900 Yüklesem sıkıntı çıkarmı ? Bu Android 4.4 İndiricemde ?
Yükleyen Veya bilen varmı acaba ya :/ Ona göre Kurayımda sıkıntı Cıkmasın başıma şimdi :/
Nedir o??
Valla Bakalım Şimdi Grup işinden Pek Anlamam Ben indireyim Bekliyim Ama Ben root işleminide N900 göre Yapmıştım Bekliyelim bakalım çıkar Belki BiriValla bu grupta çok az kişi var sen istersen yeni konu aç yoksa baya beklersin.
Valla Bakalım Şimdi Grup işinden Pek Anlamam Ben indireyim Bekliyim Ama Ben root işleminide N900 göre Yapmıştım Bekliyelim bakalım çıkar Belki Biri

Olursa buraya benide bilgilendirirsen çok memnun olurum. Bende yukleyecegim.![]()
Tamam Yarın Biraz Araştırıyım Zamanım olursa Bakalım Olcakmı![]()