Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

omursevim

omursevim

Üye
Arkadaşlar telefon takılıyor donuyor sonra kapanıp açılıyor sizinde başınıza geldimi.Yaklaşık 4 5 defa geldi başıma.

Türe

Türe

Üye
Ne apk ' sı ?

silentattack

silentattack

Üye
yaaa bu note 3 cok kullanışlı ve çok şık bir telefon çok sevdim ama kamerasi s4 ten biraz şey gibi yani megapixel biraz az gibi
öyle gözükmesinin sebebi ekran pikselinin s4 ten daha düşük olması.

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
bende öyle düşünmüştüm :D

• Beğen
Tepkiler: silentattack
nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
Arkadaşlar şu an bende 168mb'lık bir güncelleme geldi. ne olabilir sizce (ben Kazakistanda yaşıyorum)

silentattack

silentattack

Üye
Arkadaşlar şu an bende 168mb'lık bir güncelleme geldi. ne olabilir sizce (ben Kazakistanda yaşıyorum)
tam olarak bilmiyorum ancak türkiyede son gelen güncelleme ram ile ilgiliydi diye düşünüyorum.

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
hmm yarin güncelleyip gelişmeleri yazarım inşallah

omursevim

omursevim

Üye
Yokmu note 3 için yeni gelişmeler nette. .

xxx-xxx

Üye
Teşekkürler konu için:ne zamandan beri düşünüyorum ama s4,LG g2,Note 3 arasında gidip geliyorum karar veremiyorum bir türlü..

Türe

Türe

Üye
Note 3 2'sinden de üstün bir cihaz. Tereddüt etmeden Note 3 al bana kalırsa

kralbendenf

kralbendenf

Üye
Bende note 3 kullanıyorum Gerçekten efsane cihaz ekranı ilk gün büyük diğer günler küçük gözükmeye bile başladı gözüme çok alıştım ve gerçekten kullanışlı telefonun hızı stabil son derece hızlı takılması için ancak bir android uygulamasının hatası gerekiyor yoksa hız düşüklüğünden takılması münkün değil pek.. Tavsiyemdir Note 3

Türe

Türe

Üye
Bende note 3 kullanıyorum Gerçekten efsane cihaz ekranı ilk gün büyük diğer günler küçük gözükmeye bile başladı gözüme çok alıştım ve gerçekten kullanışlı telefonun hızı stabil son derece hızlı takılması için ancak bir android uygulamasının hatası gerekiyor yoksa hız düşüklüğünden takılması münkün değil pek.. Tavsiyemdir Note 3
Aynen diyorum ki arkadaslara ekran küçük geliyor yok artık diyorlar :ehe

• Beğen
Tepkiler: scomez61 ve silentattack

hakan572123

Üye
n9000q daki LTE ' yi buldum sanırım sizde ayarlardan mobil ağlar/erişim noktası adları/TURKCELL IPS ye girin aşağıda Taşıyıcı var orada LTE yazıyo bi bakın bakalım

bessa27

bessa27

Üye
n9000q daki LTE ' yi buldum sanırım sizde ayarlardan mobil ağlar/erişim noktası adları/TURKCELL IPS ye girin aşağıda Taşıyıcı var orada LTE yazıyo bi bakın bakalım
Ewet buldum.. Bilgi ve ilgi icin tsk :D:)

• Beğen
Tepkiler: scomez61 ve hakan572123

Üst Alt