Bildigim kadariyla orjinal olmasi gerekiyomus kilifin. Arka kapaginda,cihazin bazi belirgin temas noktalari oluyor ve kapaktaki cikintilarin temasiyla oluyomus pencere ekrani galiba..Çok güzel olmuş bende Note3 kullanıcısıyım. Ufak bir problemim var pencereli flip cover kılıf aldım kılıf kapalıyken pencereye ekran küçülmüyor bunu nasıl yapabiliriz.
sağolhayırlı olsun hemşerim güle güle kullan

Evet benim cihaz aldi guncellemeyiArkadaşlar 100 mbyt güncelleme gelmiş.

Kararlılık ile ilgili. Bir de ısınmayı azaltmışlar. Öncesinde cihaz herşeyde ısınıyordu. Ek olarak klavye siyah olmuş.Güncelleme ne ile alakalı arkadaşlar açıklayabilecek varmıindirdim okudum birşey anlamadım
![]()
Açıklama için teşekkür ederimKararlılık ile ilgili. Bir de ısınmayı azaltmışlar. Öncesinde cihaz herşeyde ısınıyordu. Ek olarak klavye siyah olmuş.

Evet doğru cihaz baya çok ısınıyordu sanırım onun için gelmiş. Şarj süresi hala Çok uzun işlemci özelliği olsa gerek • Samsung) un Yazılım desteği çok iyi .

Biri cevap verebilir mi soruma ? Tarayıcıda yeni pencereyi arkaplanda nasıl acabilirim ? Seçenek göremedim ?
Öyle değil. Tarayıcı içinde yeni sayfayi arkaplanda nasıl açıcam ?kalemi çıkar kalem seçeneklerinden kalem penceresini seç ekrana bir yuvarlak çiz ordan tarayıcıyı seç işte bu kadar