Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

oktay2620

Üye
Çok güzel olmuş bende Note3 kullanıcısıyım. Ufak bir problemim var pencereli flip cover kılıf aldım kılıf kapalıyken pencereye ekran küçülmüyor bunu nasıl yapabiliriz.

bessa27

bessa27

Üye
Çok güzel olmuş bende Note3 kullanıcısıyım. Ufak bir problemim var pencereli flip cover kılıf aldım kılıf kapalıyken pencereye ekran küçülmüyor bunu nasıl yapabiliriz.
Bildigim kadariyla orjinal olmasi gerekiyomus kilifin. Arka kapaginda,cihazin bazi belirgin temas noktalari oluyor ve kapaktaki cikintilarin temasiyla oluyomus pencere ekrani galiba..

bessa27

bessa27

Üye
Mobil dunyasinin herkuku ile ( simdilik ) yaptigim calismalardan biri arkadaslar.. ;):D

bessa27

bessa27

Üye
Bu da baska bir eskiz.. :D:cool:

• Beğen
Tepkiler: omursevim
omursevim

omursevim

Üye
Arkadaşlar 100 mbyt güncelleme gelmiş.

Türe

Türe

Üye
Bişey sormak istiyorum. Tarayıcı da arkaplanda nasıl acicaz sayfayi ? Hep yeni pencerede ac diyorMj3 e güncellendi benim cihaz. Klavye çok sık olmuş.

Türe

Türe

Üye

Thoraxla

Üye
Güncelleme ne ile alakalı arkadaşlar açıklayabilecek varmı:) indirdim okudum birşey anlamadım :)

Türe

Türe

Üye
Güncelleme ne ile alakalı arkadaşlar açıklayabilecek varmı:) indirdim okudum birşey anlamadım :)
Kararlılık ile ilgili. Bir de ısınmayı azaltmışlar. Öncesinde cihaz herşeyde ısınıyordu. Ek olarak klavye siyah olmuş.

Thoraxla

Üye

osilayer

Üye
Faydalıdır mutlaka :D

omursevim

omursevim

Üye
Evet doğru cihaz baya çok ısınıyordu sanırım onun için gelmiş. Şarj süresi hala Çok uzun işlemci özelliği olsa gerek • Samsung) un Yazılım desteği çok iyi .

bessa27

bessa27

Üye
Evet dostlar hepsi cok guzel tespitler. Ayrica ram kullanimi da bayaa bi dusmus bilmem farkettinizmi. :)

Türe

Türe

Üye
Evet doğru cihaz baya çok ısınıyordu sanırım onun için gelmiş. Şarj süresi hala Çok uzun işlemci özelliği olsa gerek • Samsung) un Yazılım desteği çok iyi .

evet batarya daha iyi bende de :)

McJaws

McJaws

Üye
    Konu Sahibi
Güncellemeyi bu sabah yapmıştım işimin yoğunluğundan güncelleme yaptığımı unutmuşum bende bu klavyeyi kim siyah yaptı diyordum ya sabahtan beri off :D Ama fena olmamış hani hoşuma gitti

Türe

Türe

Üye
Biri cevap verebilir mi soruma ? Tarayıcıda yeni pencereyi arkaplanda nasıl acabilirim ? Seçenek göremedim ?

McJaws

McJaws

Üye
    Konu Sahibi
Biri cevap verebilir mi soruma ? Tarayıcıda yeni pencereyi arkaplanda nasıl acabilirim ? Seçenek göremedim ?

kalemi çıkar kalem seçeneklerinden kalem penceresini seç ekrana bir yuvarlak çiz ordan tarayıcıyı seç işte bu kadar

Türe

Türe

Üye
kalemi çıkar kalem seçeneklerinden kalem penceresini seç ekrana bir yuvarlak çiz ordan tarayıcıyı seç işte bu kadar
Öyle değil. Tarayıcı içinde yeni sayfayi arkaplanda nasıl açıcam ?

Üst Alt