Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Türe

Üye
Exynos için maalesef yok. Ben criskelodayım aroma installerda en yüksek ses i seçtip hoparlör patlayacaktı moderanda aynı şekilde oda çok yüksek ses çıkarıyor.
Ben yuksek sesi kapatiyordum cizirtili ses sevmiyorum kalite daha onemli. Simdi cihaz bende olmadigi icin pek takip edemiyorum gelismeleri.

Ben yuksek sesi kapatiyordum cizirtili ses sevmiyorum kalite daha onemli. Simdi cihaz bende olmadigi icin pek takip edemiyorum gelismeleri.
Aynen çokta cızırtı güzel olmuyor. Şuan hangi cihazdasın Note 3 ten sonra diğerleri sana şarjda yetişemiyordur

Bu crsikelo romdan sonra ekran daha bi keskin gelmeye başladı

Türe

Üye
Aynen çokta cızırtı güzel olmuyor. Şuan hangi cihazdasın Note 3 ten sonra diğerleri sana şarjda yetişemiyordur
Ablama verdim Note 3'ü bende 4S var şimdi.

Note 3 ü de 2 kere ederdim , Günde 3 kere şarja takıyorum 4s'i.

O stock işte wipe data reset yapmayınca batarya biraz kötüleşiyor gibi bende.

2 kez wipe data reset ve 3 kere fabrikaya çevirdikten sonra 4.4.2 yükledim telefonda valla şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım şarj süresi benim en çok beğendiğim şeyi. 4 saat oyun oynuyom mobil veri hiç kapatmıyorum ve ekran parlaklığı otomatikte en yükseği seçmişim 1.5 gün gidiyordungeon hunteri 4 saat fln oynuyom diğer oyunları toplasam 1 saat oynarımandroid hani çok şarj yerdi herkes öyle diyordu bana nokia kullanırken

Tepkiler: B.A.R.O.N
Orjinal sade
Ne bu rom fln ne gerek var