Arkadaşlar internette hiç duydunuz mu note 3'e 8 çekirdeğin aynı anda çalıştırabileceği bir güncelleme gelecekmiş bu yıl sonu siz ne dersiniz sizce doğrumu
Napalım .s3ün üstüne 750 verdim anca alabildim.herşeyi kurdum.knoxu bile yanlışlıkla kurdum keş para veremezdim yıllık izinden geri kalanla bunu yapabildim
Napalım .s3ün üstüne 750 verdim anca alabildim.herşeyi kurdum.knoxu bile yanlışlıkla kurdum keş para veremezdim yıllık izinden geri kalanla bunu yapabildim
Çok doğru bir seçim yaptın. 32 gb lık modeller yüzünü kara çıkarmaz ayrıca ben knox a fotoğraf atıyorum birazda film bana özel arayüz işte kullanmasını bilene knox ise yarar.Yakinda şu s5 in knoxta gelir.
S5 s3 gibi olacak bi yerde yarı yolda bırakacak samsung.. knoxa bakıcam touchwizdeyim.ilerki güncellemelerde samsung arayüzü knox yapabilir gibi bi hisse kapıldım.sence?
S5 s3 gibi olacak bi yerde yarı yolda bırakacak samsung.. knoxa bakıcam touchwizdeyim.ilerki güncellemelerde samsung arayüzü knox yapabilir gibi bi hisse kapıldım.sence?
Exynos için maalesef yok. Ben criskelodayım aroma installerda en yüksek ses i seçtip hoparlör patlayacaktı moderanda aynı şekilde oda çok yüksek ses çıkarıyor.