teknolojibaronu
Üye
Rom yapıpta ortada bırakma moda oldu note3 teonların çözümü hepsi konuda var bir şekilde heryerini halledebiliyorsun geliştirici bıraktığı için devam etmedi fixler mevcut stock tabanlı olduğu için o romu kullanıyorum seste sorun çıkarmayan tek rom bana göre aslında en sağlam aurora romLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu sırf ses yüzünden kullanmıyorum
aynen doğru valla bizim geliştiriciler çok alıngan hemen küsüyorlar hiç eleştiriye dayanamıyorlar hemen Discontinued sonrada come back diye üyeler konu açıyorRom yapıpta ortada bırakma moda oldu note3 te
Ya reis bende gece biraktigim 100 şarjı sabah 99 olarak görmek istiyorumyok hayal değilde sen neden ultra güç tasarrufuna taktın bu kadar
Ultra iyidir. Yoksa tükenmişlik sendromu yaşıyorum.ben akşam bıraktığım 100 şarjı sabah 94 95 görüyorum rusya stock romdada aşağı yukarı aynı durum var
benim birkez başıma geldi odin ile orjinal stock rom yükledim geldi imeiAkşam yatarken telefonu şarja takılı bırakın sabah %100 bulursunuz
Ben imei null sorununu çözebilsem stock roma da razıyım valla
ses sorunu olan note5 romunu övmüştün hocam. benim istediğim ugt ve 3g gör. görş. varmıydı onda,@teknolojibaronuLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbazı fixler konuda yok dosyaları bende var istediğin zaman yollarım
benim birkez başıma geldi odin ile orjinal stock rom yükledim geldi imei
yok yazmıyor. uygulamalar açılıyor diyor.Valla tam hatirlamiyom onda olup olmadigini 3g gorusme var ama ultradan emin degilim android yikseltiliyor yazarken kactane uygulama kaldigini gosteriyormu
SM-N9100 ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?