Koradam
Üye
Romu kurarken bende aynı sorunu yaşadım idelkernel indirdim olmadı Darklord-Kernel lazımmış aradım taradım bulamadım en sonunda AryaMod konusunda buldumYaw sabahtan beri şu kernel için bulamadım bakmadim site kalmadı sen de varsa atar misin
Çok sağol yardımcı olduğun için başka sorun olursa tekrar yazarimRomu kurarken bende aynı sorunu yaşadım idelkernel indirdim olmadı Darklord-Kernel lazımmış aradım taradım bulamadım en sonunda AryaMod konusunda buldum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızV 1.7 yi önermişler hlte-eur olan kernelleri indireceksin
Aynen ben ona geri döneceğim galibaTeşekkürler arkadaşlar. Anlaşılan biraz daha yol alması gerekiyor bu romları. Ben Phornasis 6.5 den müthiş derece memnunum. Sanki fabrikadan çıkan stock ROM gibi.
Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi
Phornasis dan bir ben memnun kalmadım anlaşılanTeşekkürler arkadaşlar. Anlaşılan biraz daha yol alması gerekiyor bu romları. Ben Phornasis 6.5 den müthiş derece memnunum. Sanki fabrikadan çıkan stock ROM gibi.
Çok, YouTube kullanmıyorum ama video izlediğim zaman hiç sorun ile karşılaşmadım. Phornasis şu aşamada benim en memnun kaldığım rom oldu. Hiç başka bir şey deneyesim gelmiyor.Phornasis dan bir ben memnun kalmadım anlaşılanyoutube de sorun yaşıyorum ben
Bahsettiğim sorunu zaten youtube da yapıyor.Görüntü donuyor ses devam ediyorÇok, YouTube kullanmıyorum ama video izlediğim zaman hiç sorun ile karşılaşmadım. Phornasis şu aşamada benim en memnun kaldığım rom oldu. Hiç başka bir şey deneyesim gelmiyor.
Youtube deneme yaptım her hangi bir sorun olmuyor. Zaten TubeMate kullanıyorum izlemek yerine indirip izlemek daha mantıklı geliyor. Tavsiye ederim TubeMate şahane bir uygulama.Bahsettiğim sorunu zaten youtube da yapıyor.Görüntü donuyor ses devam ediyor
Ucmak derkenKurmayı düşünüyormusun ? Telefon uçmasın ?
Hangi rom kardeş71 MB bir güncelleme geldi galiba. Bazı performans ve hata gidermeleri içeriyor.
Orjinal roma 5.0.x geldi.Hangi rom kardeş
Çok saol phonenis port s7 geldi sandım kibOrjinal roma 5.0.x geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?