helppo
Üye
yanlış yazdım tlf yüzünden seninkile aynı n9005
@Sarangni aynı romu ve kernel ı kullandık ama bende daha donma ve rest olmadıişin ilginci Aryamod 5.0.1 v8 romunda daha hızlı şarj olan cihaz şuan yavaş şarj oluyor ilginç
Bu arada bu edge ekranı çok güzelSamsung iyi ki böyle bir şey yapmış ve bizde illegal olarak kullanıyoruz
Eski romda da kapalıydı. Adaptör desteklemiyor bi zararı olmasın:SKernel ayarlarında hızlı şarj özelliğini aktif etmeniz gerekiyor yoksa şarj çok geç oluyor.
Eski romda da kapalıydı. Adaptör desteklemiyor bi zararı olmasın:S
Bu romda küçük hatalar var.stabil değil.stabilize edilince dönüş yaparım.v5'e geçeceğim.Birde onu deneyelim zaten "M" güzel değil
Valla v5 biraz iyi ama arada system uı durduruldu hatası alıyorum.v3 yada v4 mü yüklesem ?
AryaMod da donma yaşamıyorum fakat stabillik sorunu var. Klavye bile yavaşlıyor :/V6 kullanıyorum şu an V6.1'e göre daha iyi geldi. Bende de AryaMod Note 5 Port hangi kerneli kurarsam kurayım belli bir süre sonra donup reset atmaya başladı. Bekleyelim bakalım kararlı sürümler gelecektir.
AryaMod da donma yaşamıyorum fakat stabillik sorunu var. Klavye bile yavaşlıyor :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?