ysatxE
Üye
Merhaba Bunun N-900 ysda 900q icin olani yokmu varsa link verirmisiniz ??
AryaMod v7.3 + ShinTo Kernel “MartyMcFly” L09A08 for 5.x.x + L Speed V3.2 Overseer
Xposed + Grenify + Power Nap + Amplify
AryaMod üzerinde farklı kernel denemelerim devam ediyor. Shinto kernel ile rom çok stabil. Her hangi bir kısıtlamaya gitmeden %53 şarja kadar 3 saat ekran süresi aldım ki oldukça iyi bir süre. Bir aksilik çıkmaz ise uzun süre kullanmayı düşünüyorum.
Shinto Kernel Link
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
L Speed V3.2 Overseer Link
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız(ARM için olanı indirmeniz gerekiyor. )
Xposed Link
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız(N9005 kullananlar Snapdragon için olanı indirmeleri gerekiyor)
Merhaba Bunun N-900 ysda 900q icin olani yokmu varsa link verirmisiniz ??
Benim tek istedigim n900 icin saglam uzun omurlu bir rom hangisini yuklediysem ya cok isindi yada hemen sarj bitti bu konuda cok muzdarip oldumAryaMod ve ShinTo Kernel sadece N9005 var. L Speed ve Xposed her telefonda çalışır ama Xposed çalışması için yine Costum ROM gerekli. Biraz araştırma yapmanız gerek sizin cihazla uyumlu olanı bulmak için. N9005 bu konuda daha şanslı bir cihaz.
Benim tek istedigim n900 icin saglam uzun omurlu bir rom hangisini yuklediysem ya cok isindi yada hemen sarj bitti bu konuda cok muzdarip oldum
Çerçeve iç ekranla alakalı değildir değişmez..Amoled yanığından servise verince çerçeve de değişiyor mu ?
@teknolojibaronu
Note 5 ve s6aurora rom grurla sunar
Komple kasa değişiyor.Amoled yanığından servise verince çerçeve de değişiyor mu ?
@teknolojibaronu
Banlandi o
S6 Portlar bir süre sonra kasmalara başlıyor donusun yakındıraurora rom grurla sunar
Amoled yanığı ile ekran değişimine verdiğin zaman iç ekran dış ekran yan çerçeve home ses ve kilit tuşları komple değişir. Yalnız garantiye verirken kontrol ediyor darbeye dayalı hasar varmı diye varsa o zaman garantiye girmez.Amoled yanığından servise verince çerçeve de değişiyor mu ?
@teknolojibaronu
kac aydir kullanıyorum kasmiyor ayar yaparsan jilet gibiKomple kasa değişiyor.
S6 Portlar bir süre sonra kasmalara başlıyor donusun yakındır
Aicpyükleyin aicp veya cm veya remix romlarından birini ram'in gücünü hissedin
2. El garantili Note 3 alacağım da aldıktan sonra bunu kullanıp telefonu 0 kadar temiz etme planım vardıAmoled yanığı ile ekran değişimine verdiğin zaman iç ekran dış ekran yan çerçeve home ses ve kilit tuşları komple değişir. Yalnız garantiye verirken kontrol ediyor darbeye dayalı hasar varmı diye varsa o zaman garantiye girmez.
Evet yere düşürüp hasar oluşturursan mesela ekran buna dayalı bozulursa falan. Ben düşürdüm ufak bi yer vardı çerçevede yinede bişey olmadı ekran çerçeve tuş takımı yenilendi [emoji51]2. El garantili Note 3 alacağım da aldıktan sonra bunu kullanıp telefonu 0 kadar temiz etme planım vardı
Darbe derken çerçeve de göçük çatlak gibi mi
Ben çerçeve değiştirecektim s-pen olduğu yerde ufak bir kasa darbeden çatlak var diye kabul etmediler. Bende usb girişi ve spen değiştirttim2. El garantili Note 3 alacağım da aldıktan sonra bunu kullanıp telefonu 0 kadar temiz etme planım vardı
Darbe derken çerçeve de göçük çatlak gibi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?