Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sen daha iyi bilirsin. Ben birtek Note 3 amiral kullandım senin kadar tecrübem yok.

Sarangni

Üye
Sizin soruna benzer bir sorundan DH de cihazın ekranını servis ücretsiz değişmişti diye hatırlıyorum.

Sizin soruna benzer bir sorundan DH de cihazın ekranını servis ücretsiz değişmişti diye hatırlıyorum.
Biliyorum s3 kullanırken benimde ekranı ücretsiz değiştiler ama berbat işçilik yaptılar ekranda kısık ekran siyah arka planda heryerde yapıştırma izleri vardı ayrıca ekranın alt kısmı düzgün yapıştırılamamış sallanıyordu. Dediğim gibi ben bunu kullanırım garanti bitmeye yakın servise bizzat götürür değiştirtirim

Madem ücretsiz değişim var AMOLED almamak için sebeb kalmadı

Senede bir ekran mı değiştirecez işçilik önemli orjinali tutmuyor telefonu açtıktan sonra

Buda başka bir NOTE 3 Kullanıcısı yorumu

ALINTIDIR

Lollipop versiyonunu kullanmak isteyen arkadaşlara Panama sürümünü tavsiye ediyorum.Uzun bir süre Rusya, Ukrayna ve Rom şeklinde versiyonlarını kullandım; panama daha stabil, batarya kullanımı bu görsellik ve işlev için iyi diye düşünüyorum.

ALINTIDIR

United arab emirates önerimdir [emoji41]

Sarangni

Üye
4 yılı geçti Android kullanmaya başlayalı Samsung, LG, Sony, Motorola kullandım. Hepsine rom kurdum ve artık sıkıyor bu rom işleri. Bir de dikkatimi çeken AOSP romlar bir türlü sonuna erişemiyor. Çünkü her yeni sürüm ile hurra bütün geliştiriciler yeni sürüme geçiyor ve tam stabil olacakken romlar yarıda kalıyor. Yine de en iyi romlar Stock tabanlı Costum romlar.

Tepkiler: csbaz, B.A.R.O.N ve serdar_gs
Ben senin gibi çeşitli firma kullanıcısı değilim fakat ace,ace 2 note 3 macerasında beni samsung'u diğerlerinden daha çok sevdiren her sürümünde yeni bir arayüz koyması ve diger düşük seviye cihazların o yazılımı kullanmak için can atması bence çok zevkli ve heyecan dolu oluyor diğerlerine göre. Note 5 çıksada yeni Touchwiz'i kursak #GalaxyNote5

Samsung kullanıcısı :
-Note 5 çıksada yeni arayüzü kursak.
Diğerleri :
-Note 5 çıksada alsak

Abimin iphone 5 var elime aldım kurcaladım interneti açayım diye üst barı çektim baktım hiç bişey yok menüden başka ana sayfa yok android kullanan birisi baya zorlanır. Rom işleri ise dediğin gibi ben çok custom rom kullandım ama dönüp dolaşıp stock roma döndüm tabi bazı istisna romlar var stock tadında kaliteli örneğin dn rom.

Tepkiler: Sarangni ve B.A.R.O.N

Sarangni

Üye

Bize Iphone geldi evde herkes Android kullanıyor herkes bir heves kullanalım dedi ama alan iki gün dayanamadı cihazı geri gönderdik. Android ki lüks maalesef Iphone yok hele ki Android alıştıysanız.

Tepkiler: serdar_gs ve B.A.R.O.N
Iphone kullanması ölüm bence arkadaşlar. klavyesi bile sıkıntılı

Valla ben 1 ay dayandım iPhone'a menüsünde launcher olsa kullanılmayacak kadar vasat değil alışıyorsun.
Ayrıca alttan çekme menu var o kadarda değil. Birde panele mobil veri widget ekledim halloluyor onlar

Tepkiler: Sarangni ve serdar_gs
Amoled yanığı benim notta yok ama bi arkadaşımın s4'ünde Lolipop güncellemesinden sonra bunu fark ettik.Adamın kit kat web tarayıcısı yakmış bildiğin

Tepkiler: serdar_gs
Her sene telefon alalım diye bilinçli buda herhalde çok sık yaşanıyo