teknolojibaronu
Üye
MicroSD eklenmiş daha ne olsun bence 1gb ramden daha mühim özellikle samsung kemik kullanıcı kitlesi için sammobile yorumlarında sırf microSD için farklı firmalara yönelenler var.GSMArena baktım da cidden 3 GB Ram çekmişler. S~pen Elle değil tuş yardımı ile çıkacakmış, 4100 Mah batarya işte bu iyi. Bunun dışında pek cazip gelen bir şey yok gibi. Bunlar için de telefon değiştirilmez. ☺
Çok önemli ben de ki Note 3 32 GB, 32 GB SD Kart taktım. Sadece 32 olsa ve kart desteği olmasaydı sıkıntı olurduMicroSD eklenmiş daha ne olsun bence 1gb ramden daha mühim özellikle samsung kemik kullanıcı kitlesi için sammobile yorumlarında sırf microSD için farklı firmalara yönelenler var.
Note 3 de 128 çalışır mı? XDA çalışıyor gibi bir şeyler Okumuştum ama ne kadar gerçek bilemeyeceğim.Note 5 en az 32GB, 128GB microSD tak miss 160GB.
Forum da okuduğum kadarıyla root işi tamam heralde Anıl cım.. Çok şükür [emoji4]ben samsungcuyum kardeş valla note 4 note 3 s6 edge s6 oyle gidiyom
Denemedim ama xda'da yazıyorsa ve destekçi yorumlar varsa dogrudur. Tek bir kişinin iddasıysa ben olsam hiç risk almam.Note 3 de 128 çalışır mı? XDA çalışıyor gibi bir şeyler Okumuştum ama ne kadar gerçek bilemeyeceğim.
ketan romlarını beğenmiyorum
[emoji1]
Kırmızı güzelmişGözler OCAK 2016'da #GalaxyNote3
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hatırlamıyorum fakat bunun ne önemi olabilir?@teknolojibaronu sen panamayı kurduğunda csc değişmişmiydi
Benim değişmedi csc hala TürkiyeHatırlamıyorum fakat bunun ne önemi olabilir?
Formatlayınca csc yüklü olan stock roma değişiyormuş.Benim değişmedi csc hala Türkiyeönemi ne olur tam bilmiyorum ama ülke kodum hala Türkiye olduğu için ayarlarım buna göre devam ediyor.
İyi böyle iyiymiş boşver ha tr romu ha bu değişiklik yok ben bunu kullanırım samsung türkiyeye lanet gitsinFormatlayınca csc yüklü olan stock roma değişiyormuş.
4.4.2 de rootsuzum bakalım artık belki şansım 4.4.2 deyken güncelleme gelir. 1 hafta olacak.İyi böyle iyiymiş boşver ha tr romu ha bu değişiklik yok ben bunu kullanırım samsung türkiyeye lanet gitsin
Umutlar o yönde4.4.2 de rootsuzum bakalım artık belki şansım 4.4.2 deyken güncelleme gelir. 1 hafta olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?