serdar_gs
Üye
Sana göre mi kesinKesin.
4 GB ram yerine android deki o ram sorununu çözerseler soruna çözüm gelmiş olur,yoksa 4 GB ram e gerek yok 2 gb bile gayet yeterliRusya 5.0 antutuLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Note 5 4gb ram ve en az 4000mah batarya ile gelmezse ayıp eder.Bakalım kamera kısa yolları ve çekim performansı nasıl olacak? Cihaz zaten reset atar onu da hemen güncelleme ile giderirler.Yani reklam kokan hareketler bunlar mayk
bana göre yokMerhaba arkadaşlar ,
Kitkat gibi stabil bir rom var mı(lolipop olanlardan) ?
Bana sorarsan M9 ve Z3 Plus dışında gerisi bi halt etmez.Az önceLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızokudum bekleneni verememiş Sony, özellikle kamerada ısınma problemli kapanma varmış. G4 çıktı oda çok ses getirmedi. S6 ile karşılaştırmasında Samsung'u geçemedi. Son çıkan amirallere bakıyorumda hiç biri beni bu olmuş tamam deyip tatmin etmedi2016 modellerini beklemedeyim @teknolojibaronu
iPhone 6 1 GB ram-Note 3-4,LG g4,sony z marka farketmez 3 gb ram kullanılıyosa sistem de bir sorun var demektir,s6 daki durumu bu forumdan bir arkadaş söylemişti onu söylemiyorum,ayrıca s6 daki konuyla ilgilide araştırma yapmadımAndroidteki ram sorunu nedir.Genel anlamda ilk defa duyduks6 diyosan s serisi ile note serisini karıştırma derim note candır
1 hafta önce kardeşim Note 3 aldı ve cihaz harika ..Note 3 kullanmayı yorum atanlar boşuna burda algı oluşturmaya çalışmasın. Tartışacak yer arıyorsanız buyrun cep genelde seve seve sizinle tartışacak onlarca adam var.
neden değiştireyim ?Profilinde L920 yazıyor değiştir istersen.
valla gayet iyi cihaz,bende 920 var ve wp resmen çöp şu anda,bende Note 5 i yada iPhone 6s i bekliyorum o an ki duruma göre bakçam artıkYani note canmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?