Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

xmustx

Üye
Yazılımcı olmayı düşünmedim

Yazılımcı olmayı düşünmedim
Neden olmasın?
buda benim dandik imzam
resme tıklayın isteyen yapsın

" "
resme tıklayınca bu sayfanın gelmesini istiyorum nasıl yaparım?

Son düzenleme:

wwwhmz

Üye
Arkadaşlar ben Xperia Z2'den Note 3'e geçmeyi düşünüyorum. 5.0 ile bayağı hızlandığını söylüyorlar. Note 3'e geçmemin sebebi benim telefonumun ekranı kırıldı, telefoncuya yaptırıp 200 lira üst vererek sıfır Note 3'le takas teklif ettim kabul etti. Şarjı yoğun kullanımda 1 günü çıkarır mı ve oyun performansı nasıl?

Oyun perfonmansından bu güne dek hiç şikayrtçi olmadım. Siz telefonu nasıl kıllanıyorsunuz veya sony Xperia Z2nin şarjı nasıl bilemiyorum fakat şarjı beni normal kullanımds 2.günü yarı şarj ile görüyor. Yoğun kullanımda sizin kullanımınıza göre değişecektir.

N9005 almanızı tavsiye ederim. Snap olduğu için Samsung tarafından biraz daha ayrıcalık tanınıyor ve rom desteği de daha iyi.

N900 modeli daha önce güncelleme alıyor ama
birtek N900 deolmayıp N9005 te olan download booster onuda geliştiriciler N900 ede sağladı

Tepkiler: xmustx

Kontrol

Üye
Hocam bu modellerden iyisi galiba 9005 olanı peki bunda şebeke üzerinden 3G ile görüşme var mı? Veya hangilerinde var?

xmustx

Üye
Türkiyede 4g olmadığından 3g ile cihaz üzerinden s3 s4 s5 note2 note3 note4 telefonlarla görüşme yapılabiliyor..

Dr.Ketan L18 çıkmış Ultra Power Saving Mode eklenmiş. Denemek isterseniz(!)

Lollipop'un çok ram kullanma sebebi ART ve eğer çok ram kullanmıyorsa bir anormallik var demektir.

@dark0045 senin aramayı açmadan çıkmasını istemediğin yeşil ekran bu mu?

Son düzenleme:
CM12 nin yeni versyonunu indirdim bakalım s-pen ve mobil data çalışıyormuş. Inşallah stabil bir cm12 miz olur

Off allahım off şu N900'e bi aosp çıksın sıkıldım touchwizden arkadaş işsizim ben

5.7 inch full hd süper amoled ekranda stabil aosp keyfi yaşamadan cihaz değiştirmem inşallah

Cm12 nin yeni sürümünde kernel ve boot animasyon değişmiş eskisine göre uçuyor cihaz.

5.7 inç FULL HD SÜPER AMOLED Ekranda yatay kullanmanın keyfi anlatılamaz ,

26 Ocak 2014 Note 3'ü aldığım gün ve yıl. Şuan tamamiyle 1 yılı doldurdum.

Tepkiler: CeRRaNo JoZAeF
İnşallah nisanda benimki bir yıl olacak hocam

Tepkiler: B.A.R.O.N