Arkadaşlar ben Xperia Z2'den Note 3'e geçmeyi düşünüyorum. 5.0 ile bayağı hızlandığını söylüyorlar. Note 3'e geçmemin sebebi benim telefonumun ekranı kırıldı, telefoncuya yaptırıp 200 lira üst vererek sıfır Note 3'le takas teklif ettim kabul etti. Şarjı yoğun kullanımda 1 günü çıkarır mı ve oyun performansı nasıl?
Oyun perfonmansından bu güne dek hiç şikayrtçi olmadım. Siz telefonu nasıl kıllanıyorsunuz veya sony Xperia Z2nin şarjı nasıl bilemiyorum fakat şarjı beni normal kullanımds 2.günü yarı şarj ile görüyor. Yoğun kullanımda sizin kullanımınıza göre değişecektir.
Arkadaşlar ben Xperia Z2'den Note 3'e geçmeyi düşünüyorum. 5.0 ile bayağı hızlandığını söylüyorlar. Note 3'e geçmemin sebebi benim telefonumun ekranı kırıldı, telefoncuya yaptırıp 200 lira üst vererek sıfır Note 3'le takas teklif ettim kabul etti. Şarjı yoğun kullanımda 1 günü çıkarır mı ve oyun performansı nasıl?
5.0 lolipop ile bu telefon hiç bu kadar güzel çalışmamıştı.telefon 2 GBYT ram kullanırken bile en ağır oyunda hiç kasmadan çalışıyor ayrıca telefon sanki snapdragon versiyonuna döndü çok hızlı .Artık diğer telefonlarda gözüm kalmadı