omursevim
Üye
indirdim kurdum L17 ile bi fark yok aynı sayılırExynos için umutları kesmişken note 4 romu gelmesi beni sevindirdi.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sen tam samsung'un istediği tarzda bir müşterisin.Nefret ettim bu güncelleme muhabbetinden dolayı samsungdan. Gerçi bir yandan da hak veriyorum nexus 5 de sorun yaşayan bir kaç arkadaşım var güncelleme ile ilgili bu sorunları giderdiklerini düşünüp kendimi avutuyorum şubat sonu gelir demiştim ilk başta şimdi o kadar iyimser de değilim doğrusu. Bence mayısı bulacak bu güncelleme. Ama yarın telefon alacak olsam yine samsung alırım sanırım exynox 64 bit hiç fena olmaz doğrusu note4
Bunu deneDaha onaylanmamıs
Ben KitKat kullanırken ram hep 2 ve üzeri ve güç tasarrufunda idi fakat kasma olmuyordu. Sizde olması enteresan...5.0 lolipop ile bu telefon hiç bu kadar güzel çalışmamıştı.telefon 2 GBYT ram kullanırken bile en ağır oyunda hiç kasmadan çalışıyor ayrıca telefon sanki snapdragon versiyonuna döndü çok hızlı .Artık diğer telefonlarda gözüm kalmadı
SAMSUNG GALAXY NOTE 4 KULLANICI KULÜBÜ - MaxiCepBen öyle bir özelliğe hiç rastlamadım
Şöyle söyleyeyim Note 3 çok güzel odaklama yapabiliyor fakat yazılımsal olarak samsung'un kamera uygulamasında bulunmuyor. Eğer birileri Note 4 veya S5 teki kamerayı tamamiyle Note 3 e portlarsa en az onlar kadar odaklayacagini düşünüyorum.SAMSUNG GALAXY NOTE 4 KULLANICI KULÜBÜ - MaxiCep
Son yorumlarda bahsetmişler. Belki de ben anlatamadim. Bi bakıp tekrar cevap yazar misin
Bu aralar note 3 e çok sıcak bakıyorum bütçem denk gelirse almayi düşünüyorum [emoji106]Şöyle söyleyeyim Note 3 çok güzel odaklama yapabiliyor fakat yazılımsal olarak samsung'un kamera uygulamasında bulunmuyor. Eğer birileri Note 4 veya S5 teki kamerayı tamamiyle Note 3 e portlarsa en az onlar kadar odaklayacagini düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?