Samsung galaxy note 2 ...

Sponsorlu Bağlantılar

barış36197

barış36197

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada kulaklik alicam note 2 icin sony mdr-zx 600 var ben begendim fiyati 150 tl sizce nasil ? Bide onerilere acigim

musty522

Üye
Bu arada kulaklik alicam note 2 icin sony mdr-zx 600 var ben begendim fiyati 150 tl sizce nasil ? Bide onerilere acigim
vallaha kardeşim sennheiser kullaklık konusunda çok iyi marka ben kampayılı bir tane aldım normalde 100 tl ama ben 50 tl ye aldım modeli cx 180 çok güzel net ses basslarıda çok iyi ama işte ne kadar bütçen ona göre yani

15097

15097

Üye
Kulakliklardan pek anlamadigim icin bu konuda yardimci olamayacagim :D

barış36197

barış36197

Üye
    Konu Sahibi
100-150 liralik bakiyorum cihaz hem cok iyi ses veriyo diyolar hemde basla diger sesleri karistirmadan herbirini ayirabilecek kadar iyi diyolar simdi bencede sony iyi ama 150 lira vericeksem hakkini vermeli bence :)

- - - Eklendi - - -

Kulakliklardan pek anlamadigim icin bu konuda yardimci olamayacagim :D

Olsun yinede tesekkur ederim ben :)

- - - Eklendi - - -

vallaha kardeşim sennheiser kullaklık konusunda çok iyi marka ben kampayılı bir tane aldım normalde 100 tl ama ben 50 tl ye aldım modeli cx 180 çok güzel net ses basslarıda çok iyi ama işte ne kadar bütçen ona göre yani
50 lira iyiymis ses kalitesi nasil peki bas dengeli olsa yeterli

musty522

Üye
100-150 liralik bakiyorum cihaz hem cok iyi ses veriyo diyolar hemde basla diger sesleri karistirmadan herbirini ayirabilecek kadar iyi diyolar simdi bencede sony iyi ama 150 lira vericeksem hakkini vermeli bence :)

- - - Eklendi - - -

Olsun yinede tesekkur ederim ben :)

- - - Eklendi - - -

50 lira iyiymis ses kalitesi nasil peki bas dengeli olsa yeterli
ohoooo süper ses kalitesi şöyle sölim blackberry 9360 da denedim bass yükselticiyi açtım bir bas veriyor kat deluna die müzikte 5 +1 den gelio sanki ya abartı dersin belki ama sennheiser marka kullaklığı bi araştır istersen en kötüsü bile iyi diyebilirim zaten alırken 2 model beğendim biri sony 150 tl lik büyük ihtimal senin dediğinden biride 50 tl lik aldığım kulaklık işte adam dedi sana bi güzellik yapıyım paranı boşa verme sennheiser cx 180 kulaklığı al bak keyfine sony nin o modeli ile aynı ses veriyor hatta daha iyi dedi normal 100 tl dedi ama kampanyada olduğu için böylemiş aldım bende çok iyi ses kalitesi var genede sen bilirsin ama bir daha kulaklık alırsam sennheiser alcam ve daha pahalı daha güzel bir modelini alcam sende alcaksan dediğim marka üzerinde yoğunlaş derim

barış36197

barış36197

Üye
    Konu Sahibi
DediginiZ kulaklik kulak ici ben kafa ustu istiyorum ama soylediginiz markayi arastiricam sagolun :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
DediginiZ kulaklik kulak ici ben kafa ustu istiyorum ama soylediginiz markayi arastiricam sagolun :)

O fiyata Koss'un PortaPro'su var 140 lira falan.Fiyatının en iyilerindendir.Birde adını hatırlayamadığım Philips bass modelleri var.Bas performansı gerçekten iyi.Tabi bastan anladığına bağlı bası güm güm vurması olarak adlandırırsan pekte aman aman değiller ama bas gitarı v.b bas sesleri verme konusunda fiyatlarının en iyileri.Tabi ucuz modeller olduğundan hepsinde yalıtım rezalet.

aleranol

aleranol

Üye

O fiyata Koss'un PortaPro'su var 140 lira falan.Fiyatının en iyilerindendir.Birde adını hatırlayamadığım Philips bass modelleri var.Bas performansı gerçekten iyi.Tabi bastan anladığına bağlı bası güm güm vurması olarak adlandırırsan pekte aman aman değiller ama bas gitarı v.b bas sesleri verme konusunda fiyatlarının en iyileri.Tabi ucuz modeller olduğundan hepsinde yalıtım rezalet.

bende 170 tlye phlpips oneill the stretch aldım. bas gitar dedi çok iyi gumgum degil. o fiyata ben stretchi öneririm. ayrıca burası bunun yeri değildir.

codblackops2

codblackops2

Üye
dün teknosada baktım elime aldım kullandım..

Manyak birşey :aha:

Ama çooook büyük :D

barış36197

barış36197

Üye
    Konu Sahibi

bende 170 tlye phlpips oneill the stretch aldım. bas gitar dedi çok iyi gumgum degil. o fiyata ben stretchi öneririm. ayrıca burası bunun yeri değildir.

Kulakligi ilk soyledigim cihazi aldim :) bas bundada yok oyle dengelemisler ama diger sesler iyi :) haklisin kardesim yeri degil ama tesekkurler :)

- - - Eklendi - - -

dün teknosada baktım elime aldım kullandım..

Manyak birşey :aha:

Ama çooook büyük :D
Cok buyuk ama o ekranda yapabileiceklerini dusunsene :)

aleranol

aleranol

Üye
iyi günlerde kullan

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Arkadaş 100-150 lira aralığında demiştiya ondan dedim :) Her neyse zaten almış hayırlı olsun diyelim.

piyon13

Üye
Galaxy note 2 için orjinal kılıfı ve silikon kılıflarını arayanlar aşağıdaki siteden bakabilirsiniz

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Flip Cover çok iyi.

gkcll

gkcll

Üye
gerçekten bunu telefon yerine koyup seviyormusunuz garip

Takipçi Satın Al

Üst Alt