Samsung Galaxy Nexus otg kablo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KENY15

KENY15

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Nexus otg kablo
arkadaslar ben otg kablo aldim samsung galaxy nexus a gomulu dosya yoneticisi olmadigindan es file explorer kullaniyorum usb yi takiyorum usb takildigina dair sinyal veriyor ancak telefonda goremedim bilen var mi yardim

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Başka dosya yöneticiler dene.

sonsuzluk123

Üye
file manager ı yükle store dan. ardından otg ye usb bağla. bağladığın vakit file manager ı açarak ordan yukarı tuşuna bas. kısa bir liste çıkması lazım. sonra da usbdisk diye bir klasör olur altta gördüysen tamamdır. tabii bu sadece flash diskler için.

KENY15

KENY15

Üye
    Konu Sahibi
denedim usbdisk çıkmadı

sonsuzluk123

Üye
ne bağladığını söyler misin?

KENY15

KENY15

Üye
    Konu Sahibi
zaten ps3 kolu bile oluyor mouse klavyede oluyor ama usb bellek takiyorum ama usb bellek te renk yandigi halde telefonda goremiyorum yani usb takiyorum birkax usb denedim

ramazan18

Üye
zaten ps3 kolu bile oluyor mouse klavyede oluyor ama usb bellek takiyorum ama usb bellek te renk yandigi halde telefonda goremiyorum yani usb takiyorum birkax usb denedim

arkadaslar aynı sorun bendede var bir türli usb flash bellek calıstıramadım bir sürü dosya yöneticisi denedim olmadı varmı bir bilgisi olan surum 4.1.2 nexus

enterneoll

enterneoll

Üye
Dosya formatı ntfs olması lazımdı sanırım.

1800210022

Üye
Bildiğim kadarıyla flash diskin fat32 olarak biçimlendirilmiş olması gerekiyor, yanlışım varsa arkadaşlar düzeltirler...

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
32 fat olacak Tak Ve Dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt