Samsung Galaxy Nexus, LG Optimus 3D, HTC EVO 3D Hangisini Almak Mantıklı Olur?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustafa45336

mustafa45336

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Nexus, LG Optimus 3D, HTC EVO 3D Hangisini Almak Mantıklı Olur?
Başlıkta belirttiğim gibi fiyatları birbirine yakın cihazlar LG'nin biraz daha ucuz olması beni kendine çekiyor ama gerek güncellemelerin çok geç geldiği söyleniyor bundan dolayı bu telefonu almaktan dolayı çok kararsızım, Nexus google'nin desteklediği telefon olmasından dolayı uzun süreli bir kullanım sunacağından dolayı uygun olduğunu düşünüyorum. Öğrenciyim ve uzun süreli kullanmak tabiki benim için daha iyi. EVO 3D özellikleri bakımından beni en rahatsız eden yönü 720p video kaydı yapıyor olması. O kadar para vermişken HD güzel kameralı bir telefon alırım diye düşünüyorum. Kamera benim için önemli. Hangisi daha uygun olur sizce fiyat bakımından ucuz güncelleme bakımından geride olan, ortalama olarak bana eksisi olmayan nexus, kamerası öbürlere nazaran daha kötü olan EVO 3D? yorumlarınız benim için önemli şimdiden teşekkürler.

mustafa45336

mustafa45336

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar LG Optimus 3D'ye daha çok yakınlaştım bilgisayar konusunda bilgim iyidir. Güncellemelerini kendim program vs. ile yükleyebilirim. okuduğum yorumlara göre telefonun S2'den daha iyi olduğu söyleniyor. Alanlar bu telefondan çok memnun. 3D'sini bir kenara atsak özellikleri zaten beni tatmin ediyor. Bu 3 telefon arasından sizce en iyi karar bu mudur?

lordufuk

lordufuk

Üye
3d telefonlara aldanma hiç 3d özeeliği yansıtmıyorlar alıcaksan nexus ala ama oda pahalı:hmmm

saruman_me

saruman_me

Üye
LG Optimus 3D..:oke:

mustafa45336

mustafa45336

Üye
    Konu Sahibi
3d telefonlara aldanma hiç 3d özeeliği yansıtmıyorlar alıcaksan nexus ala ama oda pahalı:hmmm
3D özelliğinden dolayı almıyorum zaten o benim için bir ekstra ama özellikleri zaten tatmin edici bildiğim kadarıyla android güncellemeleri LG telefonlara çok geç geliyor bu yüzden şüpheliyim biraz. Nexus SD kart almıyormuş sanırım bu büyük bir eksi. Güncellemenin geç gelmesini bunun yerine tercih ederim yorumlar için teşekkürler. Başka arkadaşlardan da bu telefonların kullanıcılarından da yorum bekliyorum.

Türe

Türe

Üye
Galaxy Nexus :ok2:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
o ne demek anlamadım. eğer video izleyip bu kanıya vardıysan videoda belli olmuyor. elime alıp inceledim adamlar bildiğin 3 boyutlu yapmışlar hiç bir farkı yok. ha çektiğin 3 boyutlu videoları sadece telefon ve lg marka 3d tv'lerde seyrediyorsun o ayrı. diğer bi düşündürücü yanıda şarj ömrü.

- - - Eklendi - - -

Bencede 3d.

15097

15097

Üye
LG Optimus 3D al.

mustafa45336

mustafa45336

Üye
    Konu Sahibi
Bir LG kullanıcısı varsa onun yorum yapması gerçekten çok yardımcı olur. Sorum telefonda herhangi bir arıza oluyor mu? Kimisi sürekli donuyor kendiliğinden kapanıyor gibi şeyler yazmışlar bu istisna bir durum mudur? Güncellemelerin geç gelmesi fazla bir problem yaratır mı? bu sorularımı cevaplayabilecek bir kullanıcı var mı acaba?

15097

15097

Üye
Güncellemelerin geç gelmesi bir problem yaratmaz eğer güncelleme meraklısı değilsen :hmmm

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Nexus :ok2:

Kerim.

Kerim.

Üye
nexus:hmmm

mustafa45336

mustafa45336

Üye
    Konu Sahibi
Güncellemelerin geç gelmesi bir problem yaratmaz eğer güncelleme meraklısı değilsen :hmmm
Güncelleme meraklısı değilim zaten pek oyun oynamam telefonda ama ilginç uygulamalar hoşuma gider. Başka bir LG kullanıcısı yok mu? veya EVO? Arkadaşlar ne yüzden hangi telefon bunu da yazarsanız sevinirim. Teşekkürler. İyi formlar.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Güncelleme meraklısı değilim zaten pek oyun oynamam telefonda ama ilginç uygulamalar hoşuma gider. Başka bir LG kullanıcısı yok mu? veya EVO? Arkadaşlar ne yüzden hangi telefon bunu da yazarsanız sevinirim. Teşekkürler. İyi formlar.
3d yönünden lg htc'den iyi baya.

15097

15097

Üye
Evo'dan daha iyidir lg optimus 3d.oyun ve uygulamaları da indirirsin. :ok2:

mustafa45336

mustafa45336

Üye
    Konu Sahibi

Evo'dan daha iyidir lg optimus 3d.oyun ve uygulamaları da indirirsin. :ok2:

Evo'nun 720p olması eleme sebebim zaten 3D özelliğinde de daha kötü olduğunu herkes söylüyor. İstatiksel olarak ta LG Optimus 3D daha iyi. 3D Max var ama ona da bütçe yeterli değil :)

15097

15097

Üye
Evo'nun 720p olması eleme sebebim zaten 3D özelliğinde de daha kötü olduğunu herkes söylüyor. İstatiksel olarak ta LG Optimus 3D daha iyi. 3D Max var ama ona da bütçe yeterli değil :)
3D özelliğini kullanmak istiyorsun sanırım :) O zaman Optimus 3D yada dediğin gibi 3D Max almaktan baska caren yok.Max'a paran yetmiyorsa Optimus 3D işini görür

cengizba

cengizba

Üye
diğer telefonları bilmem ama ben yaklaşık bir aydır nexus kulanıyorum ve gayet memnunum tabi kamerasının gece çekimi hariç şu ana kadar herhangi bir takılma donma vs. olmadı googlenin telefonu olması güncellemeleri direkt googleden alması güzel ama bunu sadece yakju ve takju modelleri alıyo ama bu modellerde sadece amerikada satılan modeller diye biliyorum benim kullandığım yakjujp modeli ama bu modeller arasında herhangi bir donanım farkı yok sadece güncelleme olayı fark ediyor sd kart girişi olmaması eksi gibi görünse de okuduğum makalelerde telefonu yavaşlattığı söyleniyor 16 gb lik hafıza bana yetiyor tabi 1080p video kaydederseniz yetmeyebilir dakikası 60-65 mb yer kaplıyor dediğim gibi telefon güzel ve hızlı diğer telefonları kullanma fırsatım olmadı daha umarım yardımcı olmuşumdur...

mustafa45336

mustafa45336

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Androidtelefonları.com'dan LG optimus 3D'yi ısmarladım pazartesi günü gelicek inşallah. Kullanmaya başladığımda ürün hakkındaki yorumlarımı belirtirim artık. :)

abandonware

abandonware

Üye
hiçbirini alma bence git direk galaxy s advance al :good:

- - - Eklendi - - -

hayırlı olsun :alkis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt