Telefon Tavsiyesi Samsung Galaxy Mini, Samsung Monte, Nokia 5800, Samsung Wave 525 karar veremedim

Sponsorlu Bağlantılar

Samsung Galaxy Mini, Samsung Monte, Nokia 5800, Samsung Wave 525

• Kullanılan toplam oy
    54
bersan47

bersan47

Üye
yooo hoss yanlişin var burda nokia hep kaliteli mal üretir kardeş nokia var ya asla kirilmaz bir kez alirsin asla birakamazsin nokia babamdir nokia benim efendimdir zihniyetine sen asla birşey anlatamazsin. samsungta neymiş sadece 144bin çalişaniyla dünyanin en küçük tek şirketiymiş pekte bir kalitesizmiş. :) :P o yüzden hoss birak bunlar böyle bilsin ve takilsinlar. bağnaz kafalarina birşey yerleştiremezsin bunlarin.

yanlışın var nokıa devri biiti adroid başlıyor

Joker.

Joker.

Üye
Arkadaşım bende 5800 hariç o modeller arasındakldım c5-03 dahildi .Galaxiye bakk androit yüklüyöüş flaşı varmış nokia 2016 günceleştirmyapçak c5-03 5800 ozaaa kadar flaş gelir .Galaxi ekranı küçük geldi bana bide tipi .D kamerasına Kötü galaxi mini çöpte gio dersen direk al tabi .Monteye dönek samsung un her dokunmatik telinde olan yazılımdan dolayı sevmedim oda giti wave c5-03 5800 kaldı 5800 kalın ve kaba oda giti wavw c5-03 göre tek artısı ekranın dokunmatiğinin iyi olması diğer yönden c5 fazla Kısacası ordaki telleri birak C5-03 al İstemiyosan Wave al Sana tavsiye

onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
0 düşünüyorsun ideos x5 ede bakabilirsin bi telefonunu kullanmadm bilemem ama router ları iyi çalışıyodu bi sıkıntıda çıkartmyrmuş kullanan arkadaşlarım varda ... x5 paranın karşılığını fazlasyla vericektir :good:

• Beğen
Tepkiler: burakcan3434
bersan47

bersan47

Üye
allah allah nokıa gitti artık iphone ios yada android

die4you.

Üye
Tek konuyu açmış bir dahada bakmamış bile,zaten tarihide eskimiş.
Sizede sadece tartışması kalmış.Boşverin.Olmuş,bitmiş.
Gereksiz tartışmalara girmeyin.

Üst Alt