samsung galaxy gt 9003i yardım lütfen ama lütfen !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

henry21

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy gt 9003i yardım lütfen ama lütfen !!!!
telefon hiçbir uygulamayı açmıyor ve yüklemiyor uygulamaları açarken sürekli hata veriyor home tuşu da çalışmıyor 3 tuş özelliği de çalışmıyor format factory ile formatladım aynı hata tekrar ediyor uygulamaları kaldırdım fakat telefon tekrar açılınca yine aynısı yüklü telefonculara götürdüm hiçbiri yapamadı dışardan gelen aramalarada kapalı ne yapacam lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler

bosnags

bosnags

Üye
Çok ilginç bir durum.Odinle orijinal yazılımı yüklemeyi deneyin olur belki ;)

HaqperesT

HaqperesT

Üye

henry21

Üye
    Konu Sahibi
HaqperesT

HaqperesT

Üye
toplama da olabilir
islemci gpu anakart farklıdır belki en iyisi bir telefoncuya goster

Türe

Türe

Üye
çok ilginç :hmmm şehriyar abiye sordun mu ?

muratvemine

muratvemine

Üye
Kesin cozum box cihazindan tele 0 yazilim attirmak.İst dogubankta yapan yerler var.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
çok ilginç :hmmm şehriyar abiye sordun mu ?

Yapılabilecek birşey yok ki o telefonun açılması mucize bence..

Aklıma tek bir yol geliyor o da telefonu kies ile güncellemek..

Kies programı download moda otomatik olarak alıyor telefonu. Yazılım değişince düzelme ihtimali var telefonunun..
Tabi eğer güncelleme varsa...

anselmo

Üye
usb jig ile download moda geçirmen lazım o zaman yazılım atabilirsin

RizeOnline

Üye
ADB Driverlerını netten aratıp indir zaten 3 tuş sorunu diye yazarsan karsına gelecektir. Usb jig en kolayı ama elinde yoksa mecburen kendin 3 tus sorununu cozup download mode alıp rom atacaksın. Ayrıca goturdugun telefoncular nasıl yapamadı anlamadım ?

henry21

Üye
    Konu Sahibi

Yapılabilecek birşey yok ki o telefonun açılması mucize bence..

Aklıma tek bir yol geliyor o da telefonu kies ile güncellemek..

Kies programı download moda otomatik olarak alıyor telefonu. Yazılım değişince düzelme ihtimali var telefonunun..
Tabi eğer güncelleme varsa...

telefonu kies ile güncelledim son sürüm olan 2.3.6 oldu ama yazılımlar yinede yerinde açılmıyor ve silinmiyorda dosyalar kısmında [h=3] var silmeme rağmen tekrar geri geliyor bun virusten dolayo olabilir mi?[/h]

---------- Eklendi @ 12:22:05 ---------- Yazıldı @ 12:19:21 ----------

ADB Driverlerını netten aratıp indir zaten 3 tuş sorunu diye yazarsan karsına gelecektir. Usb jig en kolayı ama elinde yoksa mecburen kendin 3 tus sorununu cozup download mode alıp rom atacaksın. Ayrıca goturdugun telefoncular nasıl yapamadı anlamadım ?
sizleri dinleyip tlfoncuya götürdüm yaklaşık olarak adam 5 saat uğraştı yazılımsal sorun değil ram lerde bi hata var dedi pazartesiye hazır olur gel al dedi bakacaz ne olacak

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Virüs olduğunu baştan söyleseydin keşke..

Bu virüs flash bellek virüsü çok lanet bişi bakın bi alıntı yapacağım size..

Aynı sorun Bende De Var Masaüstü Bİlgisyarıma Bulaşmış Temizleyince Çöküyor Bilgsiayar explorer.exe Siliniyor Ve Açılmıyor Bu Virüs Flaş Belleklerden Bulaşır Ve .mgr Dosyası Türetir Sayıları Her Flaşı Taktığınızda ikiye Katlanır Bunlar Flaşın İçindeki RECYCLER de Çoğalır İlk Çalıştığı Andan İtibaren Explorer Kapanıp Açılır Böylelikler Kendi Explorer Dosyaını Windowsa Atar Ve Daha Sonra Svchost.exe ye Bulaşır Kendi Svchost.exe sini İse Kullanıcı Altında Çalıştıır Ayrıca Bilgisayarda Oyun Varsa ve O Virüs Bulaşmışssa Açtığınız Her Oyuna Yerleşir Böylece Oyunlarınızı Nereye TAşısanız Virüste beraberinde Taşınır Ve İstediği Zaman TEkrar Bulaşır Bilgisayara Bunun Çözümünü Buldum Ama hiç Adil değil Öncelikle Bulaşan Bilgisayar Kesinlikle Kurtulamaz çünkü Svchost.exe e Bulaşmıştır Bunu Kapatmak Anca Güvenli Kiple Olur Ki Oda Çoğu Xp lerde Yok Artık
Bu yüzden Format Atıyoruz Ve Bilgisayarın Kendi Sürücüleri Varsa onlarıda Biçimlendiriyoruz Biliyorsunuz RECYCLER de Birikiyor Daha Sonra SystemVolume İnformation Klasöründee Birikiyor Bu yüzden Bilgisyarın Tüm Sürücülerini Biçimlendirmeniz LazımFormat Sırasında
Daha Sonra Flaş Disklerinizi Avast 5 veya 6 Yeni Sürümlü Bir Bilgisayara Takıp Avastın TümVirüsleri Silmesini Bekleyeceksiniz Cr*ck Oyunlarınız Varsa Silnir bence Dert Etm eyin İnternetten İndirirsiniz.
Daha Sonra Format Bittikten Sonra flaşıda Temizledikten Sonra hemen Bilgisayara Avast 5 Veya Üst Sürümleri Yükleyin Ve Flaşınızı Takın UNUTMAYIN En tehlikeli Virüsler Flaş Virüsleridir.. Umarım işinize Yaramıştır .. İyi Günler

Denilenleri yapın, inşallah düzelir.. Root dizinine ulaştıysa eğer o zaman durum vahim..

• Beğen
Tepkiler: henry21

henry21

Üye
    Konu Sahibi
Virüs olduğunu baştan söyleseydin keşke..

Bu virüs flash bellek virüsü çok lanet bişi bakın bi alıntı yapacağım size..

Denilenleri yapın, inşallah düzelir.. Root dizinine ulaştıysa eğer o zaman durum vahim..
root dizini telefonun kendi hafızası mı oluyor? oluyorsa orayada bulaşmış avast zaten bilgisayarda yüklü program onu bulup siliyor ama telefon kendini resetleyince eski haline geri dönüyor çok illet bi virus :tşk:

HaqperesT

HaqperesT

Üye
hafıza kartını cıkarıp pcde formatla, telin hafızasını formatla, teli fabrika yarına gerial kurtulursun bence.
kurtulmasan rom atarsın

---------- Eklendi @ 14:38:00 ---------- Yazıldı @ 14:36:01 ----------

fabrika ayarında sonra ilk isin tekrar bellegi formatlamak olsun
usb ayıklama modunda pc de virus taratmasıda ise yarayabilir

Şehriyar

Şehriyar

Üye
hafıza kartını cıkarıp pcde formatla, telin hafızasını formatla, teli fabrika yarına gerial kurtulursun bence.
kurtulmasan rom atarsın

---------- Eklendi @ 14:38:00 ---------- Yazıldı @ 14:36:01 ----------

fabrika ayarında sonra ilk isin tekrar bellegi formatlamak olsun
usb ayıklama modunda pc de virus taratmasıda ise yarayabilir

Evet bak hafıza kartı sim kart falan ne varsa çıkar.
Bu arada senin telefon i9003L heralde i modeli yok çünkü.
Eğer öyleyse
Burdan bi rom indir ve odin programıyla yükle.
Olursa anca böyle olur heralde..
Telefonu açarsan da hafıza kartını takmadan aç

henry21

Üye
    Konu Sahibi

Evet bak hafıza kartı sim kart falan ne varsa çıkar.
Bu arada senin telefon i9003L heralde i modeli yok çünkü.
Eğer öyleyse
Burdan bi rom indir ve odin programıyla yükle.
Olursa anca böyle olur heralde..
Telefonu açarsan da hafıza kartını takmadan aç
telefoncu yapamamış boot atılacak dedi oda bir hafta sonra box cihazı izmir den gelecekmiş boot la düzelir mi?

HaqperesT

HaqperesT

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt