Samsung galaxy grand da usb otg özelligi yok !

Sponsorlu Bağlantılar

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
Samsung galaxy grand da usb otg özelligi yok !
Arkadaslar bir haftadir samsung galaxy grand kullaniciyim otg kablo alicaktim fakat bu gün usb otg ozelliginin olmadigini öğrendim cok sasirdim 200 liraya televizyonda satilan tabletlerde bile varken samsung galaxy grand da yok bence samsung bunu acilen duzeltmeli.

fingerback5

fingerback5

Üye
Evet yok.Öyle çok da gerekli bir şey değil bence ben aldım kabloyu eğlence haricinde kullanmıyorum.Ara sıra mouse falan takıp resim yapıyorum ya da uzun yazılarda fiziksel klavye kullanıyorum.Dert etme boşver.

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
Evet yok.Öyle çok da gerekli bir şey değil bence ben aldım kabloyu eğlence haricinde kullanmıyorum.Ara sıra mouse falan takıp resim yapıyorum ya da uzun yazılarda fiziksel klavye kullanıyorum.Dert etme boşver.
Bemce cok gerekliydi seneye uniye gidicem bilgisayarim evde kalacak. Bana surekli lazim oluyor. Simdi mecbur yeni bisey daha alicam

MBrkA

MBrkA

Üye
İnternetten otg destekli bir kernel bulursun belki xda'ya falan bak.

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
İnternetten otg destekli bir kernel bulursun belki xda'ya falan bak.

Malesef pek bu islerde uzman degilim ygs lys yüzünden bir yil uzak kaldim teknolojiye en son 5800 roomlari felan bakiyordum yardimci olmak isteyen olursa seve seve kabul ederim :)

enterneoll

enterneoll

Üye
biraz araştır androidde kolay :) kernel ile halledersin merak etme

MBrkA

MBrkA

Üye

Burada bir şeyler var ancak pek inceleyemedim. Sanırım sistem dosyalarında yapılacak bazı değişiklikler çalışmasını sağlayabiliyor.