Samsung Galaxy Grand Neo I9060 Root Hakkında Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
2 yıl garantisi varken hiç bulaşmak istemesem de oyun manyağı bir adam olduğumdan dolayı rootlamak istiyorum ancak yarın telefona bir sorun olduğu zaman teknik servis telefonu tamir etmeyecek. Nasıl rootladın telefonu?

eymen110

eymen110

Üye
Unroot yapip gonderirsin baska bi forumda buldum mesaj atiyim istersen adresi

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Öyle yaparım tamam yapıcam root ama sadece oyun oynamak için rom filan yüklemekle uğraşmıcam çünkü öteki telefonumu rom yüklemeye kalkıştığım için bozdum. Root yapıp yapmadığını anlamak için root checker programı yükle play storedan.

eymen110

eymen110

Üye
Öyle yaparım tamam yapıcam root ama sadece oyun oynamak için rom filan yüklemekle uğraşmıcam çünkü öteki telefonumu rom yüklemeye kalkıştığım için bozdum. Root yapıp yapmadığını anlamak için root checker programı yükle play storedan.
ok rootlu bende rom işine sıcak bakmıyorum ama reklam işi ve fredom icin

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
ok rootlu bende rom işine sıcak bakmıyorum ama reklam işi ve fredom icin

Sen burada yazılanla root yaptığına emin misin? Ben daha önce de bu programla denedim telefonu bağlayınca normal mode yazıyor ve root yapmıyor. Sen root checker ile kontrol et.

eymen110

eymen110

Üye
Sen burada yazılanla root yaptığına emin misin? Ben daha önce de bu programla denedim telefonu bağlayınca normal mode yazıyor ve root yapmıyor. Sen root checker ile kontrol et.
et kardesim acces oot dedi ve root gerektren pro yukledim birkac tane fredoom yukledım adaway yukledim bunlar root olmadan calısmaz

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Kardeşim tamam anladım sorun yokta nasıl root yaptığını ne şekilde rootladığını anlatırsan daha iyi olur. Olmuyorsa olmaz zorla rootlayacak halim yok. Ben kontrol etmicem sen kontrol ediceksin.

eymen110

eymen110

Üye
Ettim demek istedim ama harfler cikmamis sana gonderdigim linkte ayrintili sekilde anlatiyor

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
kardeş o linktekini yapıyorum yapmıyor root filan sen programa telefonu bağladığın zaman telefon durumu normal mod olarak mı yazıyor?

yusufxdx

Üye
Nasıl yaptin anlatırmısın?

eymen110

eymen110

Üye
vroot la yaptım pc ye vrootu yukle samsung drıver ları yukle root la de kınguser yuklenecek o yuklenıyo 2tanede çince uygulama yukleniyo silersin o uygulamaları kinguser kalsın.

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Root yapmaktan vaz geçtim çünkü oynamak istediğim oyunlar için çıkan program android 2.3 sürümünde çalışıyormuş. 4.0 ve üstünde telefonu brick yapıyormuş.

Üst Alt