samsung galaxy gio mu yoksa nokia c7-00 mı?

Sponsorlu Bağlantılar

pRime.

pRime.

Üye
oncelıkle klavye erkeklıgı yapma yasına basına bakmadan oyle yırtınma felan senın terbıyenı gosterıyor bundan senınde dıyaloğa girmeyecegım
Pondusss tan bıraz ornek al

Klavye erkeği sensin bu arada :) "koçum" ne oluyor?

----------Eklendi @ 19:44:17 ---------- Yazıldı @ 19:42:52 ----------

Burada atıp tutarsan benimle diyaloğa girmek zorundasın.

blackaid

blackaid

Üye
öncelikle hayırlı olsun keske biraz bekleseydin nokia telefonları ucuzluyor önce c5 ve c6 gibi telefonlarda pahalıydı fiyatları düstü nokia windowslu telefonlar çıkardığında bu telefonlar dahada ucuzlayacak

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
c7 ye para vermedim dedim ya hediye ama birşey soracağım nokia nin telefonları ne zaman ucuzlar kardeşime telefon alacağım da ondan soruyorum nokia eylül ayında tüm modellerinde indirime gidecek diye duymuşum acaba doğru mudur?

nonamex

Üye
c7 ye para vermedim dedim ya hediye ama birşey soracağım nokia nin telefonları ne zaman ucuzlar kardeşime telefon alacağım da ondan soruyorum nokia eylül ayında tüm modellerinde indirime gidecek diye duymuşum acaba doğru mudur?

1 hafta once Nokia C6-01 750 liradan 599'a dustu, Nokia'nin o civar en alinasi telefonu, O civarda ve o ozelliklerde kapasitif ekranli baska Nokia yok.

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
o telefonun fiyatını flan biliyorum da kardeşim inat etti benim telden istio c7 nin fiyatı da düşer mi diye sordum yine tekrarlıyorum eylül ayında nokia tüm ürünlerde indirime gidecekmiş diye duydum haberi olan varsa doğru ya da yanlış diye paylaşırsa sevinirim

pRime.

pRime.

Üye
o telefonun fiyatını flan biliyorum da kardeşim inat etti benim telden istio c7 nin fiyatı da düşer mi diye sordum yine tekrarlıyorum eylül ayında nokia tüm ürünlerde indirime gidecekmiş diye duydum haberi olan varsa doğru ya da yanlış diye paylaşırsa sevinirim

Doğru dostum nokia kendi söyledi bunu zaten c6-01'in fiyatının düşmesi bunun işareti ve kanıtı.

• Beğen
Tepkiler: __xXx__
gitaristcocuk

gitaristcocuk

Üye
eğer telefonu fotoğraf makinesi olarak kullanacaksan c7 al hem c7 nin tarayıcısını bilmeyen yoktur herhalde. adamlar telefona bi dik klavye bile koymuyo nokia da artık neden windows phone a geçti anlayın artık . android le symbian kıyaslanamaz bile ha bak yine söylüyorum teli navigasyon ve fotograf makinesi olarak kullanacaksan tabiki c7 :oke:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
eğer telefonu fotoğraf makinesi olarak kullanacaksan c7 al hem c7 nin tarayıcısını bilmeyen yoktur herhalde. adamlar telefona bi dik klavye bile koymuyo nokia da artık neden windows phone a geçti anlayın artık . android le symbian kıyaslanamaz bile ha bak yine söylüyorum teli navigasyon ve fotograf makinesi olarak kullanacaksan tabiki c7 :oke:

Ee hocam bnde var ama fotograf makinesi olarak kullanilcak bi cihaz degil c7.Ayrica dik klavye muhabbeti ne ayak anlamadim.Dik klavye için genislemesine ekran gerekli ve nokia bunu pek yapmiyor çünkü iyi bir görüntüsü yok

61semih

61semih

Üye

Klavye erkeği sensin bu arada :) "koçum" ne oluyor?

----------Eklendi @ 19:44:17 ---------- Yazıldı @ 19:42:52 ----------

Burada atıp tutarsan benimle diyaloğa girmek zorundasın.

senden 5 yas buyuk bırısının sana kocum demesı klavye erkeklıgı degıldır.senın yasındakılere ben cocuk gozuyle bakıyorum bırı kufur bıle etsen aldırmam adam yerıne koymam.vursamda yarısı bosa gıder zaten.ergen diyip ısıme bakarım

nonamex

Üye
Sakin olun beyler, cep telefonu icin kalp kirmaya degmez.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
pRime.

pRime.

Üye
senden 5 yas buyuk bırısının sana kocum demesı klavye erkeklıgı degıldır.senın yasındakılere ben cocuk gozuyle bakıyorum bırı kufur bıle etsen aldırmam adam yerıne koymam.vursamda yarısı bosa gıder zaten.ergen diyip ısıme bakarım

Ben saygıyı hak edene gösteririm, gösteriyorumda ama sen saygıyı hak etmiyorsun. Önceki mesajlarını biliyorum ben senin. "5 yaş büyüğüm senden, senin gibilere çocuk diyorum" deyip olgunluk taslamaya çalışman bişey ifade etmiyor bana. Madem okadar olgunsun site hakkındaya doğrudan üyeyi hedef alan konu açmazsın. Ergen diyip geçersen de klavye delikanlısı olursun anca. Çok saçma ve gereksiz bişeyi tartışıyoruz o yüzden yazmayacağım daha bu tür mesajlarına. Ahlak dersi alacak değilim senden.
İyi forumlar.

gitaristcocuk

gitaristcocuk

Üye
bence çok güzel bir görüntüsü var büyük rahatlık
Ee hocam bnde var ama fotograf makinesi olarak kullanilcak bi cihaz degil c7.Ayrica dik klavye muhabbeti ne ayak anlamadim.Dik klavye için genislemesine ekran gerekli ve nokia bunu pek yapmiyor çünkü iyi bir görüntüsü yok

uribaju

uribaju

Üye
c7 yi istedigin gibi ozellestirirsin gio nda var mi boyle bir firsat muhakeme etmeyin bile her androidli telefonu zirvelere cikariyorsunuz

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
c7 yi istedigin gibi ozellestirirsin gio nda var mi boyle bir firsat muhakeme etmeyin bile her androidli telefonu zirvelere cikariyorsunuz
katılıyorum abartılıcak birşeyi yoktu

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
hemde hiç abartılacak bişi yoktu

mahmut_f

mahmut_f

Üye
c7 tabiki

anılbaran

anılbaran