samsung galaxy gio mu yoksa nokia c7-00 mı?

Sponsorlu Bağlantılar

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy gio mu yoksa nokia c7-00 mı?
merhaba sayın üyeler ben tavsiyeler üzerine samsung galaxy gio aldım 1 hafta falan önce ama dün almanyada ki dayım bize ziyarete geldi hediye olarakta bana nokia c7-00 verdi.samsung model telefonumun bazı sorunları var şu an için bu yüzden de c7-00 model telin işlemlerini yaptırıp onu kullanmak istiyorum sizce ne kadar doğru bir iş üzerindeyim?

uribaju

uribaju

Üye
çok doğru bir karar c7 kullan samsung galaxy gio'nun un özellikleri vasat.. kendi telefonum diye söylemiyorum tüm isteğini karşılar heleki anna geldikten sonra daha güzel olacak

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Nokıa C7

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Hocam bu soruyu bi telefoncuya sorsan iki saat güler sana :kop:
İsler zaten kesat sevaba girersin güldürerek :d:
Çok dogru bir karar veriyosun:pro:

• Beğen
Tepkiler: __xXx__
pRime.

pRime.

Üye
C7'yi kullanmanı tavsiye ederim. :oke:

61semih

61semih

Üye
çok doğru bir karar c7 kullan samsung galaxy gio'nun un özellikleri vasat.. kendi telefonum diye söylemiyorum tüm isteğini karşılar heleki anna geldikten sonra daha güzel olacak

bence vasat olan c7 nın kendısı,bir işlemcisi birde android olması yeter yeter gio nun 800mhz c7 680mhz :good: bıryerde yerlerde surunen sanbyan bır yanda dunyada buyume rekorları kıran android :good:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
c7 bence. Galaxy serisinde sevdiğim 1 telefon var: SII

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
bence vasat olan c7 nın kendısı,bir işlemcisi birde android olması yeter yeter gio nun 800mhz c7 680mhz :good: bıryerde yerlerde surunen sanbyan bır yanda dunyada buyume rekorları kıran android :good:

Madem android king yerse koysun bakalım o 680 mhz'yi görelim marifetlerini sunun :kop:

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım ben galaxy gioyu dediğim gibi tavsiyeler üzerine aldım özellikle android işletim sistemine sahip olduğu için ama dediğim gibi yazılımsal sıkıntılar çekiyorum wifi kullanamıyorum onun içinde telin hızına diyeceğim yok sıkıntının düzelmesi için android 2.3 yükletmen lazım dedi telefonu aldığı bayi ama 2.3 ü şimdi yükletirsem garantiden olacağım o yüzden zaten karar veremiyorum ya gio mu c7-00 mı diye

uribaju

uribaju

Üye
vasat olan c7 mi? şakamı yapıyorsun git bir özelliklerine bak sen .. her şey işlemcide bitmiyo ayrıca anna ile de yükseltilecek :ah

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bence galaxy gio devir android devri symbian almak akıllı işi değil

• Beğen
Tepkiler: 61semih
uribaju

uribaju

Üye
bence galaxy gio devir android devri symbian almak akıllı işi değil
iyi tamam devir android devride önüne gelen her androidli telefonu da almak zorunda değilsin saçmalık olur

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

iyi tamam devir android devride önüne gelen her androidli telefonu da almak zorunda değilsin saçmalık olur

katılıyorum. Android alacaksan iyi bi şey alacaksın. Yani üst segment :oke:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
S hariç galaxy serisinden hiçbir telefon S^3 lü nokialar ile karsılastırılamaz.

pRime.

pRime.

Üye

Telefonu işlemciden ibaret sanan fandroid...

• Beğen
Tepkiler: warriorofislam
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
biraz öyle oldu :d:
1.5 ay içinde ellerimin içinde olacak. :ehe

Hayırlısı olsun o zaman :oke:

----------Eklendi @ 15:42:12 ---------- Yazıldı @ 15:40:00 ----------

Telefonu işlemciden ibaret sanan fandroid...
Anlamadıgım olay andorid de güzel diyolar donanımda.Ee sen 800 mhz veya 1 ghz konulmus bir symbian'ı düsünebiliyomusun semih arkadasım.Sistem güzelse donanımı en iyi sekilde kullanacak.Donanımı sisirirsen ben bile yaparım mobile os nolcak yani :ehe

pRime.

pRime.

Üye
Hayırlısı olsun o zaman :oke:

----------Eklendi @ 15:42:12 ---------- Yazıldı @ 15:40:00 ----------

Anlamadıgım olay andorid de güzel diyolar donanımda.Ee sen 800 mhz veya 1 ghz konulmus bir symbian'ı düsünebiliyomusun semih arkadasım.Sistem güzelse donanımı en iyi sekilde kullanacak.Donanımı sisirirsen ben bile yaparım mobile os nolcak yani :ehe

Saçmalıyorlar resmen, neden gio? Efenim neymiş işlemci, neymiş android. Görüyoruz androiddeki sorunları. C7'nin karşısına başka doğru dürüst üstünlük çıkaramıyorlar (android olması bana göre üstünlük hiç değil) ekran kalitesi, çözünürlüğü, kamera, gpu,(bunlar gpu'dan da bihaber) fm verici, usb otg, telefonla gelen ücretsiz gps, malzeme kalitesi...

Üst Alt