Sen bence birak bu piyasayisamsung gio her turlu.. android li bı telefonla symbian'lı bı telefonu kıyaslamamak lazım bence artık![]()

Hayırlısı olsun o zaman
----------Eklendi @ 15:42:12 ---------- Yazıldı @ 15:40:00 ----------
Anlamadıgım olay andorid de güzel diyolar donanımda.Ee sen 800 mhz veya 1 ghz konulmus bir symbian'ı düsünebiliyomusun semih arkadasım.Sistem güzelse donanımı en iyi sekilde kullanacak.Donanımı sisirirsen ben bile yaparım mobile os nolcak yani![]()
Sen bence birak bu piyasayi![]()

Donma ve reset sorunu yoksa C7 ile devam edin.
kardeşim yalan söyleyecek halim yok ya wifi ı açınca gio kendinden geçiyor ben ne yapayım aldığım bayiye götürdüm yazılımsal bi problem bazen böyle şeyler olabiliyor dediler garantiye gönder onlar halleder dediler bende biraz beklemeye karar verdim başka bi sıkıntı çıkarırsa diye c7 de gelince kararsız kaldım android mi symbian mı diye tekrar symbiana dönmeye karar verdimarkadaşlar bu wifi sorunu ne allah aşkına ben anlamış degilim bilmiyorum siz kullanmasını mı bilmiyorsunuz yoksa abartıyor musunuz benim gi0 wifi ile her türlü siteye giriyor ve hiç bir sorun yaşatmadı...Eger gio'undaki sorunlar gerçekten canını sıktıysa C7 'ye geç bakalım onu nasıl bulacaksın...açıkcası kamerası wasat söylemedi deme sedece çeker başka bişi yapmz...tabi bu benim için öle.. sen begenede bilirsin...

kardeşim yalan söyleyecek halim yok ya wifi ı açınca gio kendinden geçiyor ben ne yapayım aldığım bayiye götürdüm yazılımsal bi problem bazen böyle şeyler olabiliyor dediler garantiye gönder onlar halleder dediler bende biraz beklemeye karar verdim başka bi sıkıntı çıkarırsa diye c7 de gelince kararsız kaldım android mi symbian mı diye tekrar symbiana dönmeye karar verdim![]()

kardeşim yalan söyleyecek halim yok ya wifi ı açınca gio kendinden geçiyor ben ne yapayım aldığım bayiye götürdüm yazılımsal bi problem bazen böyle şeyler olabiliyor dediler garantiye gönder onlar halleder dediler bende biraz beklemeye karar verdim başka bi sıkıntı çıkarırsa diye c7 de gelince kararsız kaldım android mi symbian mı diye tekrar symbiana dönmeye karar verdim![]()
teşekkürler şu telin işlemlerini bitirebilseydim bi dehayırlı olsun

teşekkürler şu telin işlemlerini bitirebilseydim bi de:d
katılıyorum. Android alacaksan iyi bi şey alacaksın. Yani üst segment![]()
...Favorim LG optimus black her zaman..
ama olmadı

sadece ıslemcıssı bıle yeter dedım bana fan dıyorsunuz ama yıllardır sanbayan ı kullanıp vazgecemeyen sızsınız bu dudumda kım fan oluyor?kı ayrıca fan olmak kotu bırsey de degıl sızın ıma ettıgınız gıbı android li telefonların pıyasası 2katından fazla artarken sanbyanlı telefonların hali ortada koçum siz hala annayı bekleye durun.bızım oynayıp bıktıgımız oyunlar daha yenı yenı sanbyana gelıyor. al ikiye devam
Telefonu işlemciden ibaret sanan fandroid...
sadece ıslemcıssı bıle yeter dedım bana fan dıyorsunuz ama yıllardır sanbayan ı kullanıp vazgecemeyen sızsınız bu dudumda kım fan oluyor?kı ayrıca fan olmak kotu bırsey de degıl sızın ıma ettıgınız gıbı android li telefonların pıyasası 2katından fazla artarken sanbyanlı telefonların hali ortada koçum siz hala annayı bekleye durun.bızım oynayıp bıktıgımız oyunlar daha yenı yenı sanbyana gelıyor. al ikiye devam

yok kardeşim benmki sinirlilik değil bi an için bana inanmadığını düşünüm ondan öyle yazdımbende sana takılıyorum ... ben LG optimus black alacaktım ama maddi nedenlerden dolayı gio aldım...ama android'e geçişte sistemini ögrenmek için giriş yada orta segment kullanmak gerek telefon yıpranıyor bilmiyorsun tam olarak sistemini felan...Favorim LG optimus black her zaman..
ama olmadı
----------Eklendi @ 00:33:11 ---------- Yazıldı @ 00:30:36 ----------
hayırlı olsun güzel kardeşim ama neden sinirlendin ki ?![]()

oncelıkle klavye erkeklıgı yapma yasına basına bakmadan oyle yırtınma felan senın terbıyenı gosterıyor bundan senınde dıyaloğa girmeyecegım
Arkadaşım telefonlarıma bak bakayım orda bi iphone 3gs var, ipod touch 4'üm de var ayrıca sence fan olsam bunları alır mıyım? Siz körü körüne symbian düşmanı olmuşsunuz. Yok neymiş symbian sorunlu e android bölümünde de hergün sorunlarıyla ilgili konu açıyor insanlar? Türkiye'de android kullanımı yaygınlaşsın ozaman görücem ben androidi. Yok neymiş işlemcisi yeter. Emin ol iphone'um bile bu telefona 5 çeker. C7 bariz bir şekilde daha iyi gio'dan sen burda ne kadar yırtınsanda.![]()