samsung galaxy gio mu yoksa nokia c7-00 mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Ocean258

Ocean258

Üye
samsung gio her turlu.. android li bı telefonla symbian'lı bı telefonu kıyaslamamak lazım bence artık :)

• Beğen
Tepkiler: Boy41, 61semih ve Elektr0

Dampierre

Dampierre

Üye
gio yu yere düşür çöpe at, c7 yi araba ezsin sıkıntısız kullan

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
yok artık ya hala daha gio diyen var; C7 nerdeee Gio nerdeee. Telefon önerisi isteyen arkadaşlar için üzülüyorum bazı üyeler harbiden çok saçmalıyorlar galiba telefon alan üyenin en kötü olanını aldırtmaya çalışıyorlar. Artık Galaxy Mini mi Nokia N8 mi sorusu sorulsa Mini derler o derece yani. Konuyu açan arkadaşım Nokia C7 alcaksın tabi ki. Ama illa Samsung olsun istersen ben sana f/p olarak başarılı bir ürün olan Samsung Wave 2'yi de öneririm, daha iyisini alabiliyorken gio falan boşver.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Hayırlısı olsun o zaman :oke:

----------Eklendi @ 15:42:12 ---------- Yazıldı @ 15:40:00 ----------

Anlamadıgım olay andorid de güzel diyolar donanımda.Ee sen 800 mhz veya 1 ghz konulmus bir symbian'ı düsünebiliyomusun semih arkadasım.Sistem güzelse donanımı en iyi sekilde kullanacak.Donanımı sisirirsen ben bile yaparım mobile os nolcak yani :ehe

teşekkürler.

----------Eklendi @ 17:14:52 ---------- Yazıldı @ 17:14:27 ----------

Sen bence birak bu piyasayi :haha:

bence de :oke:

Elektr0

Elektr0

Üye
arkadaşlar bu wifi sorunu ne allah aşkına ben anlamış degilim bilmiyorum siz kullanmasını mı bilmiyorsunuz yoksa abartıyor musunuz benim gi0 wifi ile her türlü siteye giriyor ve hiç bir sorun yaşatmadı...Eger gio'undaki sorunlar gerçekten canını sıktıysa C7 'ye geç bakalım onu nasıl bulacaksın...açıkcası kamerası wasat söylemedi deme sedece çeker başka bişi yapmz...tabi bu benim için öle.. sen begenede bilirsin...

nonamex

Üye
Donma ve reset sorunu yoksa C7 ile devam edin.

uribaju

uribaju

Üye
Donma ve reset sorunu yoksa C7 ile devam edin.

yok oyle birsey telefonumu aldigimdan beri sadece 1kez reset atti androitcilerin laflari bunlar
kamerasina laf etmis arkadas herhalde gio nun3.2 kamerasini unutmus ayrica c7 de hd cekim var fotograf cekmeye merakli olanlar ucuz fiyatlara f.makineleri var bukadar kasmaya gerek yok c7 nin kamerasi da super hem sadece benim icin gereksiz olan a.f yok

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu wifi sorunu ne allah aşkına ben anlamış degilim bilmiyorum siz kullanmasını mı bilmiyorsunuz yoksa abartıyor musunuz benim gi0 wifi ile her türlü siteye giriyor ve hiç bir sorun yaşatmadı...Eger gio'undaki sorunlar gerçekten canını sıktıysa C7 'ye geç bakalım onu nasıl bulacaksın...açıkcası kamerası wasat söylemedi deme sedece çeker başka bişi yapmz...tabi bu benim için öle.. sen begenede bilirsin...
kardeşim yalan söyleyecek halim yok ya wifi ı açınca gio kendinden geçiyor ben ne yapayım aldığım bayiye götürdüm yazılımsal bi problem bazen böyle şeyler olabiliyor dediler garantiye gönder onlar halleder dediler bende biraz beklemeye karar verdim başka bi sıkıntı çıkarırsa diye c7 de gelince kararsız kaldım android mi symbian mı diye tekrar symbiana dönmeye karar verdim:pro:

pRime.

pRime.

Üye
kardeşim yalan söyleyecek halim yok ya wifi ı açınca gio kendinden geçiyor ben ne yapayım aldığım bayiye götürdüm yazılımsal bi problem bazen böyle şeyler olabiliyor dediler garantiye gönder onlar halleder dediler bende biraz beklemeye karar verdim başka bi sıkıntı çıkarırsa diye c7 de gelince kararsız kaldım android mi symbian mı diye tekrar symbiana dönmeye karar verdim:pro:

Tekrar hayırlı olsun :oke:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

hayırlı olsun

StraightLO

Üye
C7 kesinlikle.Bu arada hayırlı olsun...

Elektr0

Elektr0

Üye
katılıyorum. Android alacaksan iyi bi şey alacaksın. Yani üst segment :oke:

bende sana takılıyorum ... ben LG optimus black alacaktım ama maddi nedenlerden dolayı gio aldım...ama android'e geçişte sistemini ögrenmek için giriş yada orta segment kullanmak gerek telefon yıpranıyor bilmiyorsun tam olarak sistemini felan :nono:...Favorim LG optimus black her zaman..:good: ama olmadı:ağlarım:

----------Eklendi @ 00:33:11 ---------- Yazıldı @ 00:30:36 ----------

hayırlı olsun güzel kardeşim ama neden sinirlendin ki ? :bilmm

61semih

61semih

Üye

Telefonu işlemciden ibaret sanan fandroid...
sadece ıslemcıssı bıle yeter dedım bana fan dıyorsunuz ama yıllardır sanbayan ı kullanıp vazgecemeyen sızsınız bu dudumda kım fan oluyor?kı ayrıca fan olmak kotu bırsey de degıl sızın ıma ettıgınız gıbı android li telefonların pıyasası 2katından fazla artarken sanbyanlı telefonların hali ortada koçum siz hala annayı bekleye durun.bızım oynayıp bıktıgımız oyunlar daha yenı yenı sanbyana gelıyor. al ikiye devam

• Beğen
Tepkiler: gitaristcocuk
pRime.

pRime.

Üye
sadece ıslemcıssı bıle yeter dedım bana fan dıyorsunuz ama yıllardır sanbayan ı kullanıp vazgecemeyen sızsınız bu dudumda kım fan oluyor?kı ayrıca fan olmak kotu bırsey de degıl sızın ıma ettıgınız gıbı android li telefonların pıyasası 2katından fazla artarken sanbyanlı telefonların hali ortada koçum siz hala annayı bekleye durun.bızım oynayıp bıktıgımız oyunlar daha yenı yenı sanbyana gelıyor. al ikiye devam

Arkadaşım telefonlarıma bak bakayım orda bi iphone 3gs var, ipod touch 4'üm de var ayrıca sence fan olsam bunları alır mıyım? Siz körü körüne symbian düşmanı olmuşsunuz. Yok neymiş symbian sorunlu e android bölümünde de hergün sorunlarıyla ilgili konu açıyor insanlar? Türkiye'de android kullanımı yaygınlaşsın ozaman görücem ben androidi. Yok neymiş işlemcisi yeter. Emin ol iphone'um bile bu telefona 5 çeker. C7 bariz bir şekilde daha iyi gio'dan sen burda ne kadar yırtınsanda. :oke:

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
bende sana takılıyorum ... ben LG optimus black alacaktım ama maddi nedenlerden dolayı gio aldım...ama android'e geçişte sistemini ögrenmek için giriş yada orta segment kullanmak gerek telefon yıpranıyor bilmiyorsun tam olarak sistemini felan :nono:...Favorim LG optimus black her zaman..:good: ama olmadı:ağlarım:

----------Eklendi @ 00:33:11 ---------- Yazıldı @ 00:30:36 ----------

hayırlı olsun güzel kardeşim ama neden sinirlendin ki ? :bilmm
yok kardeşim benmki sinirlilik değil bi an için bana inanmadığını düşünüm ondan öyle yazdım:D

61semih

61semih

Üye

Arkadaşım telefonlarıma bak bakayım orda bi iphone 3gs var, ipod touch 4'üm de var ayrıca sence fan olsam bunları alır mıyım? Siz körü körüne symbian düşmanı olmuşsunuz. Yok neymiş symbian sorunlu e android bölümünde de hergün sorunlarıyla ilgili konu açıyor insanlar? Türkiye'de android kullanımı yaygınlaşsın ozaman görücem ben androidi. Yok neymiş işlemcisi yeter. Emin ol iphone'um bile bu telefona 5 çeker. C7 bariz bir şekilde daha iyi gio'dan sen burda ne kadar yırtınsanda. :oke:
oncelıkle klavye erkeklıgı yapma yasına basına bakmadan oyle yırtınma felan senın terbıyenı gosterıyor bundan senınde dıyaloğa girmeyecegım
Pondusss tan bıraz ornek al

'Patron

'Patron

Üye
Tabiki c7. galaxy gioyu salla

Üst Alt